'12 REČI' / Uzbudljiva regionalna krimi drama: Napeta priča o sukobu pravde i korupcije

Image
Foto: RTL

Regionalna krimi drama '12 reči' priča o sukobu između pravde, korupcije i kriminala, a može se pogledati na platformi Voyo

31.5.2024.
7:26
RTL
VOYO logo

Napeta hit-serija '12 reči', redateljice Jelene Stolice, prati živote likova upletenih u mrežu organiziranog kriminala i sudstva, istražujući njihove unutarnje sukobe i moralne dileme. Kroz autentične likove i dinamičan zaplet, serija donosi napetu i intrigantnu priču koja će gledatelje držati prikovane uz ekran.

Image
Foto: RTL

Mračna strana odvjetništva

U središtu priče je Miloš Ivanović, mladi pravnik s problematičnom prošlošću, koji se zapošljava u odvjetničkom uredu uglednog beogradskog odvjetnika Tomislava Grubora. Miloš dobiva zadatak braniti mafijaškog šefa Žarka Čečerinu, čija je kriminalna imperija na rubu propasti. Kada se Čečerina, suočen s blokiranim računima, okrene poslovanju kriptovalutama, Miloš se nađe rastrgan između lojalnosti prema svom klijentu i vlastitih moralnih vrijednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Danica Vlahović, jedan od glavnih ženskih likova, suočava se sa izazovima nakon što njezin suprug Nemanja, računovođa i financijski savjetnik Čečerine, mora pobjeći u Srbiju. Ostavljena sama s djecom u Crnoj Gori, Danica se bori riješiti probleme i pomoći mužu koji je u nevolji.

Serija zaranja u mračnu stranu odvjetništva, prikazujući kako se pravne bitke u sudnici isprepliću s osobnim krizama i moralnim dilemama glavnog lika. Dok se radnja razvija, odvjetnik mora donijeti teške odluke koje će oblikovati njegovu budućnost, kao i budućnost njegovih klijenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlična glumačka ekipa

Mladog pravnika Miloša vješto utjelovljuje odlični srpski glumac Viktor Savić (40), dok odvjetnika Tomislava Grubora glumi iskusni Tihomir Stanić (63), koji se može pohvaliti bogatom karijerom u kojoj je ostvario mnoge zapažene uloge, kako u filmovima, tako i u serijama i kazalištu.

Image
Foto: RTL

Uz njih, za odličan dramski zaplet serije zaslužni su i Miloš Pejović, Ivana Vuković, Filip Đurić, Nikola Pejaković, Marija Bergam i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom planu ljudske sudbine

Prema riječima redateljice Jelene Stolice, serija se u prvom planu bavi ljudskim sudbinama i odnosima u svetu odvjetništva, kriminala i hakera.

"Ideja je bila da se realistično prikažu sudski procesi i sudbine odvjetnika, kriminalaca i hakera koji se u tim procesima prepliću. U tome nam je najviše pomogao tim stručnih suradnika", izjavila je redateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRAGIČAN KRAJ /

Živčani slom i oštrica u srce: Ovo su posljednje riječi carice Sisi

Image
TRAGIČAN KRAJ /

Živčani slom i oštrica u srce: Ovo su posljednje riječi carice Sisi

Sam naziv serije '12 reči' označava šifru ili verifikacijski kod za novčanik koji sadrži kriptovalute.

Vrhunsku regionalnu kriminalističku dramu '12 reči' gledajte na platofrmi Voyo, uz nove epizode dostupne od petka do nedjelje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Najgledanija serija u Hrvatskoj je Baby Reindeer: Direkt otkriva zašto su ljudi fascinirani ubojicama i kriminalom

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo