'NAJGORI DAN OTKAD DIŠEM' / Martina Mlinarević Sopta objavom o suprugu potresla tisuće: 'Pred njim su ključni sati u borbi za život...'

Martina i Goran vjenčali su se prije dvije godine, a Martina je preboljela karcinom dojke

24.8.2021.
14:14
Screenshot / Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bosanskohercegovačka novinarka, spisateljica i aktivistica 39-godišnja Martina Mlinarević Sopta, koja trenutačno obnaša funkciju ambasadorice BIH u Češkoj, na svojem je Facebook profilu pisala o jutrošnjem teškom moždanom udaru svoga supruga Gorana.

"Jutros uz svoju prvu kavu, ponavljajući svoj svakodnevni ritual u našem domu, moj Goran doživio je puknuće aneurizme, težak moždani udar, u amanet mu ostavljen kroz generacije u obitelji. Cijeli dan, najgori dan otkad dišem, liječnici požrtvovne bolnice u Pragu borili su se za njegov život.

Tri tisuće komentara podrške

Pred njim su ključni sati, nadam se i dani, vjerujem i život. Željela bih zamoliti za razumijevanje drage državljane BiH u Češkoj i Slovačkoj ukoliko ne budem u mogućnosti ove dane odgovoriti na neka vaša pitanja, te obavijestiti da konzularne i sve druge upite preusmjerite na djelatnike Ambasade BiH u Pragu putem emaila i telefona.

A vas sve ostale zamoliti, da ga imate u svojim mislima. Znate vi to, srcima nam pomoći, kad god nam je bilo najteže. Da mi ga ostane. Da ga ostane za naših četvero djece", napisala je Martina. Status je prikupio 15 tisuća reakcija, uz tri tisuće komentara podrške.

Martina i Goran vjenčali su se prije dvije godine. Martina je preboljela karcinom dojke , dok je Goran kao mali zadobio teške opekline.

Možda će te zanimati

Telegram

Još iz rubrike

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali