SNIMILA ATRAKTIVAN VIDEO / Nives Celzijus otkrila je detalje o svom liku u seriji 'San snova': 'jednom WAGsica, zauvijek WAGsica'

Image
Foto: Instagram

Nives je na Instagramu atraktivnim videom na kojem je odjevena u vruće hlačice najavila seriju 'San snova'

27.8.2023.
19:33
Instagram
Play logo

Glumica i pjevačica Nives Celzijus (41) glumit će u novoj RTL-ovoj seriji "San snova", a kako je to izvela imat ćete priliku vidjeti 28. kolovoza u 20:15 na RTL-u. Seriju ćete moći pratiti i na novoj RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja, i to bez reklama.

POGLEDAJTE VIDEO: Voyo - Gledajte 24 sata prije svih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen se lik, također, zove Nives, a na početku serije bit će prijateljica influencerice Kristine (Arija Rizvić). Kako će se radnja komplicirati, kaže Nives, lik će se razvijati u nekim drugim smjerovima.

Nives je na svom Instagramu atraktivnim videom na kojem je odjevena u vruće hlačice i pripijenu majicu s natpisom "San snova" najavila novu RTL-ovu seriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Napokon glumi dobricu

"Ja sam Nives, poduzetnica i djevojka nogometaša. A znate kako kažu, jednom WAGsica, zauvijek WAGsica", rekla je glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nives je nedavno otkrila da joj se sviđa što za promjenu glumi pozitivan lik.

Image
OPREZ, VRUĆE! /

Nives Celzijus podigla temperaturu do usijanja: Pozirala gola kao od majke rođena, a rukama prekrila grudi

"Sviđa mi se što za promjenu glumim jednog pozitivnog lika, nisam neka prevarantica i kriminalka, već jedna, recimo to tako, neobrazovana, ali žena s jednom kvalitetnom životnom školom. Nives je zapravo vrlo zanimljiv, osebujan i luckast lik, malo nesigurna, vrlo fatalna po muškarce i nekako nesvjesna te svoje uloge koju igra i kako zapravo reagira muški rod na tu njezinu vanjštinu i unutrašnje kvalitete", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Kako se Nives snašla u seriji "San snova", ne propustite pratiti na RTL-u 28. kolovoza u 20:15, a i na novoj RTL-ovoj platformi Voyo, gdje će gledatelji omiljenu seriju moći pogledati 24 sata prije prikazivanja na televiziji. Više doznajte na Voyo.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo