OBRAT USRED ISPITIVANJA / Novi detalji slučaja koji je potresao regiju: Nasilni muž je priveden, ali 'nema podataka da je tukao bebu'?!

Image
Foto: Instagram

Priveden je šogor Une Kablar zbog sumnje da je brutalno pretukao njezinu sestru, policija čeka utvrđivanje stupnja ozljeda nesretne djevojke

29.9.2022.
12:33
Instagram
Play logo

Srpska TikTokerica Uki Q, pravog imena Una Kablar, objavila je jezive snimke ozljeda svoje sestre Sare koju je suprug, navodno, pretukao i nanio joj ozljede.

D.H. (23) je priveden u policijsku stanicu u Rakovici u Srbiji, gdje daje izjavu o ozljedama koje ima Sara (19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obaviještena policija

Saru je suprug odveo u Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu.

Oko 23 sata je VMA je obavijestila policiju. Policija je pronašla osumnjičenog, odvela ga u policijsku stanicu i uzela njegovu izjavu. Izrečena mu je hitna mjera, njoj su utvrđene lake tjelesne ozljede, ali je obaviješteno i tužiteljstvo koje dalje odlučuje što će se raditi.

"Po proceduri bi ona trebala s dokumentima o ozljedama ići u policijsku stanicu i podići prijavu protiv njega. Bez obzira na to, policija i tužiteljstvo rade po proceduri", naveo je izvor koji je upoznat sa slučajem za Informer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Sara se još nije javila policiji

Ova vijest je potresla mnoge, zbog navodnog zlostavljanja žene, a posebno zbog tvrdnje Une Q da je i njihovo dijete maltretirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi "Blic", iako je Uki Q tvrdila da se ovaj strašan događaj dogodio, trenutno nema podataka, službene prijave i medicinskog izvještaja s listom ozljeda da je D.H. tukao bebu.

Unina sestra se trebala nakon liječničkog pregleda javiti u policijsku stanicu u Rakovici u Srbiji kako bi podnijela prijavu i liste ozljeda, međutim, ona još uvijek nije došla, prenosi Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Pretučena sestra i dvomjesečno dijete

Podsjetimo, Una Kablar, poznatija kao Uki Q objavila je rano jutros fotografije ozlijeđene sestre i snimke iz bolnice na kojima se vidi Sara, ali i njen suprug koji je u pratnji oca vrijeđao TikTokericu i njezinu obitelj.

"Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao je bebu staru dva mjeseca i pravio modrice, uz prijetnje da će joj oduzeti skrbništvo ako se razvede od njega", napisala je Una.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je da ju je nakon svega odvezao u Vojno-medicinsku akademiju pa pobjegao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što ju je večeras unakazio, dovezao ju je na VMA i pobjegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smijući nam se pred policijom uz dobacivanja s očeve strane kako je ponosan na svog sina i što će tek biti. Nakon što smo rekli da ćemo sve javno objaviti, njegov tatica je počeo prijetiti uz riječi kako on ima lijek i za to jer misli da novcem može sve riješiti. U najboljem slučaju bit će kažnjen samo zabranom prilaska, iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvijek ne znamo koje su joj sve posljedice od njegovih ozljeda", napisala je Una i zamolila sve da podijele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi s obiteljskim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od dva mjeseca.

shimmer fallback
shimmer fallback

Još su u šoku

"Imamo još puno toga za reći, ali smo trenutno u šoku. Sve se dogodilo sinoć oko 21 sat", rekla je Una.

Play logo

Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, prsni koš, glavu, pluća, a podnijela je i kaznenu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvijestila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OPREZ, UZNEMIRUJUĆE! /

Strava u obitelji poznate Srpkinje, objavila jezive prizore: 'Pretukao mi je sestru skoro namrtvo...'

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo