MISTERIJ KOJI DRMA SAD-OM / Krim TV legenda analizirala Gabbynu posljednju snimku: 'Bila je nasmrt preplašena. Vjerojatno ju je odmah nakon ubio'

Tvorac i voditelj poznate američke TV serije "America’s Most Wanted" progovorio je o slučaju ubojstva koji potresa SAD

22.9.2021.
11:52
Profimedia/Screenshot: Twitter
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Misterij ubojstva djevojke Gabby Petito, travel influencerice u usponu, potresa SAD.

Podsjetimo, posmrtni ostaci 22-godišnje youtuberice pronađeni su u nedjelju u Nacionalnom parku Grand Teton, a obdukcija je pokazala da je djevojka ubijena. Glavni sumnjivac za njezino ubojstvo je njezin dečko Brian Laundrie kojega FBI još uvijek traži.

'Tragedija pogrešaka'

O tom je slučaju progovorio i John Walsh, tvorac i voditelj poznate američke TV serije "America’s Most Wanted", do čijeg mišljenja se, kada se govori o zločinima, u SAD-u jako drži. "Od početka je taj slučaj bio tragedija pogrešaka", rekao je Walsh u utorak u emisiji "Good Morning America", piše Perez Hilton.

Zapitao se zašto je u istrazi ignorirana izjava svjedoka jer je u pozivu službi 911, svjedok kazao da je vidio kako djevojku udara Brian Laundrie, ali su policajci odlučili da je imala "psihičku krizu". "Kako to da taj operator službe 911 nije tu informaciju dao policajcima koji su ih zaustavili? Nevjerojatno je da policajci nisu dobili informaciju da je osoba koja je zvala bila toliko zabrinuta da je zvala 911 jer je vidio da taj dečko tuče Gabby", rekao je.

'Mogla je biti živa'

"To je tužno jer je sada mogla biti živa", rekao je i dodao da je na snimci snimljenoj s kamere policajca Gabby izgledala prestravljeno. "Bila je nasmrt preplašena. Vjerojatno ju je odmah nakon ubio", rekao je Walsh.

Kritizirao je i policajce s Floride koji su navodno pustili Briana da im pobjegne. Smatra i da je Brianova obitelj vjerojatno pomogla mladiću u bijegu.

"Bio je tamo 10 dana i niti jednom nije spomenuo gdje je Gabby. Znači, imao je 10 dana da počisti kombi i baci sve što je u kući", rekao je Walsh.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali