Voditeljica knjižnice Sara Philips novinarima je rekla da se iznenadila kada je poštom primila paket iz San Francisca s gramofonskom pločom koja je trebala biti vraćena u lipnju 1973.  

Simon, koji danas živi u San Franciscu kao umirovljenik, poslao je knjižnici album uz pismo u kojemu se ispričava zbog kašnjenja i pojašnjava da je dvostruku vinilnu ploču pronašao između dvaju drugih Dylanovih albuma iz vlastite zbirke.

U pismu je napisao kako je izračunao da je rok za vraćanje istekao prije 17.480 dana. "Prilično je kasno i prilično mi je žao!", stoji u pismu.

Bob Dylan mu je bio inspiracija

Simon je postao profesionalni glazbenik, a Dylan mu je očigledno bio veliko nadahnuće.

Napisao je i da se ispričava jer je naslovnica albuma pomalo uništena pošto je stalno 'putovala' s njim, s obzirom na to da je živio u Chicagu, Santa Feu, Los Angelesu, Berkeleyju i Sacramentu, a danas živi u San Franciscu.

Knjižnici je u znak isprike poslao novčanu naknadu u iznosu od 175 dolara i kopiju vlastitog albuma, a knjižničarka Phillips mu je odgovorila da je omot pomalo istrošen, no da je vinil još uvijek u odličnom stanju.

"Zahvalni smo što je gospodin Simon vratio ploču. Više ne naplaćujemo zaostale kazne", kazala je.