Uznemirujuće stvari koje muškarci rade u krevetu

Ponekad možete imati sreće i naći nekoga s kim će seks biti odličan, a ponekad će vam seks s nekim biti katastrofalan. Muškarci znaju biti toliko loši u krevetu da je to neugodno i prepričati

30.10.2012.
18:29
VOYO logo

Evo nekih situacija koje se dogode u krevetu zbog muške nemarnosti, a zbog kojih je seks loš, piše na stranici collegecandy.com.

Postavi pitanje: Je li bilo dobro?

Rijetko će koja žena muškarcu reći da nije bilo dobro. Nećemo ovaj put o razlozima. A ako je bilo dobro, vidjet ćete na njoj. Stoga, prestanite postavljati to pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže 'joj' nakon što je puknuo prezervativ

Ovo nije mala stvar i ne treba od toga pokušati napraviti šalu.

Pokušaj analnog seksa

To je mjesto za 'izlaz', a ne za 'ulaz', osim ako partnerica nije jasno dala do znanja da želi analni seks. Stoga, ne pokušavajte 'slučajno' ući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poze iz pornića

Vaša partnerica nije Jenna Jameson niti to pokušava biti. Njene noge ne idu iza njene glave i nisu sve žene jednako fleksibilne. Ima odličnih poza koje nisu kao one iz pornića.

Pretjerano korištenje jezika

Nije svakoj ženi ugodno kad se muškarac pretjerano koristi jezikom na određenim dijelovima tijela. Stvarno, nemojte da se osjeća kao da je sladoled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispuštanje vjetrova

OK, svakome se može dogoditi, ali ako se to događa prečesto, nije seksi, uopće.

Previše priče

Ako je za vrijeme seksa pitate kako je provela dan, to će biti iritantno. Ako vi počnete pričati o tome kako ste proveli dan, bit će iritantno. Ako pričate više nego je ljubite, bit će iritantno. Prestanite, ona pokušava uživati i opustiti se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledanje TV-a

Teško vam je i zamisliti da se ovo našlo na popisu? E pa, neki muškarci i to rade za vrijeme seksa – gledaju TV. Seks ne bi trebao biti tako dosadan.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo