Muke po testisima: Ružni, plavi, znojni i to nije sve!

shimmer fallback

Žene imaju neke svoje fiziološke probleme, ali ne mogu ni zamisliti koliko teško može biti posjedovati testise. Evo kakve sve probleme muškarci imaju zbog svojih 'loptica'.

18.3.2014.
11:20
Play logo

Testisi se znoje

Puno opuštene kože visi 'tamo dolje' među muškim nogama i to uzrokuje da se testisi poprilično znoje čim se temperature dižu.

Muškarci mogu sjesti na svoje testise

Zamislite samo da neki svoj najosjetljiviji dio tijela možete staviti pod svoju težinu prilikom pokušaja sjedanja na stolicu. Sad to pomnožite sa 100.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Testisi mijenjaju veličinu

Tijekom seksa veličina testisa se može udvostručiti. Vrlo je čudan osjećaj kad sve 'tamo dolje' može postati natečeno i onda odjednom splasnuti.

Testisi se lijepe za noge

Jeste li ikad vidjeli nekog muškarca kako izbezumljeno i neodlučno stoji s rukom 'tamo dolje'? To je zbog toga što su se njegovi testisi zalijepili i on ih suptilno pokušava namjestiti i odvojiti. Ok, ne baš suptilno.

Različite su veličine

Baš kao i ženske grudi, jedan je testis obično veći od drugog (obično lijevi). Ta asimetrija baš im i ne daje neki dobar izgled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udarac u testise

Ženski intimni dijelovi tijela nisu izloženi poput visećeg voća tako da i 'običan' dodir može biti bolan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torzija testisa

Postoji mogućnost da dođe do torzije testisa. To je uvrtanje testisa i sjemenovoda, cjevčice koja dovodi krv u skrotum. Smanjeni protok krvi uzrokuje naglu i često tešku bol te oticanje. Torzija testisa je najčešća u dobi između 12 i 16 godina, ali se može pojaviti u bilo kojoj dobi.

Izgledaju odvratno

Nitko ne misli da su testisi lijepi. Možete ih uzeti i položiti na satenski jastuk s pozadinom zalaska sunca te fotografirati, a oni će i dalje izgledati odvratno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sindrom plavih testisa

Sve u svemu, riječ je o vrlo neugodnoj i bolnoj pojavi. Do sindroma 'plavih testisa' dolazi kada se u spolne organe slije krv i tamo ostane. Testisi tada postaju plavičasti, jer krv koja se u njima zadržava, postepeno gubi kisik i time poprima plavu boju. Muškarci se ne trebaju poseksati ili 'olakšati' da bi se oslobodili tog nelagodnog osjećaja. To može proći samo od sebe.

Play logo

Mogu se 'zaplesti' u boksericama

Labava odjeća može uzrokovati da se muške 'loptice' pomiču i dospiju u neki položaj koji donosi muškarcima nelagodu. To je ujedno i glavni razlog zašto neki muškarci često nešto 'popravljaju tamo dolje'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo