Play ponuda

NINI MORIĆ ISPALE GRUDI U RISKANTNOJ MAJICI: / Bivša manekenka se još uvijek ima čime pohvaliti. O, da!

Image
Foto: Instagram

Bez grudnjaka i u vrlo riskantnoj širokoj majici, Nina je pokazala tzv. sideboob

9.6.2019.
17:45
Instagram
Play ponuda

Nina Morić (42) nekad je bila prelijepa i uspješna manekenka, čijoj su se ljepoti divile mase. No, onda je ova Hrvatica s talijanskom adresom počela eksperimentirati s plastičnim operacijama i, prema mišljenju mnogih, potpuno se izobličila.

Nina je, pak, svojim izgledom i danas zadovoljna, o čemu svjedoče provokativne fotografije koje ispunjavaju njezin profil na Instagramu.Sa svojih 180 centimetara visine posebno je ponosna na svoje duge i utrenirane noge, kojima se hvali u kratkim suknjama i haljinama.

Image
NINA MORIĆ KAO GOLA SLIKARICA: /

Bivša manekenka u Milanu predstavlja svoju prvu izložbu

Image
NINA MORIĆ KAO GOLA SLIKARICA: /

Bivša manekenka u Milanu predstavlja svoju prvu izložbu

Ako ste mislili da joj je to jedini adut...

Sada je manekenka sa svojih gotovo 600.000 pratitelja podijelila nešto drugačiju fotografiju. Bez grudnjaka i u vrlo riskantnoj širokoj majici, Nina je pokazala tzv. sideboob. Svojim čvrstim grudima oduševila je fanove, koji su joj komplimentirali da je i dalje prelijepa.

"Pitam se zapali li život cigaretu nakon što me po*ebe", dramatičan je status koji je Nina ocijenila prikladnim uz spomenutu fotku, a ljudi su joj odgovorili: "Zasigurno da jer je seks bio odličan. Prekrasna gospođica Nina!"

Play ponuda
Play ponuda