Play ponuda

'MAMICA JE SPREMNA': / Nives izbacila atribute u mikro haljini, trol joj zaprijetio; 'Imam tvoje fotke koje ne želiš da izađu'

Image
Foto: Instagram

Među hvalospjevima njezinoj ljepoti, pronašao se i jedan nimalo ugodan komentar

9.6.2019.
12:57
Instagram
Play ponuda

Nives Celzijus (37) jedna je od žena za koje ne znate je li zgodnija sprijeda ili straga. Njezine bujne obline "kipe" sa svih strana, a ona, potpuno svjesna svojega seksepila, to se ne trudi nimalo skrivati.

Grudi i noge na izvol'te

Nakon što je jučer pokazala zamamnu stražnjicu u pripijenim crvenim tajicama dok je "odmarala dušu i tijelo" u šumi, danas je ova pjevačica, glumica i spisateljica odbacila sportski look i uskočila u glamuroznu srebrnu haljinu, koja je malo toga ostavila mašti.

Image
KAO DA JE GOLA: /

Nives Celzijus u pripijenom kompletiću otkrila gdje je pronašla 'odmor za dušu i tijelo'

Image
KAO DA JE GOLA: /

Nives Celzijus u pripijenom kompletiću otkrila gdje je pronašla 'odmor za dušu i tijelo'

"Mamica je spremna za večeras", poručila je atraktivna Nives zauzevši vruću pozu, u kojoj je pokazala bujan dekolte i ženstvene noge. Njezini su obožavatelji odmah zatrpali prostor za komentare na Instagramu, a među hvalospjevima njezinoj ljepoti, pronašao se i jedan nimalo ugodan komentar.

Opaka prijetnja trola

"Mamica izgleda bolje nego 90 % djevojaka na Balkanu", zaključili su mnogi, a onda šok. "Ajd se jednom uslikaj da ne dignes nogu i ne napravis uredivanje fotografije jer ako ja objavim tvoje slike iz noćnog kluba u Osijeku, bit će ti krivo", zaprijetio je seksi brineti jedan muškarac.

Nives još nije odgovorila na ovu provokaciju, ali ne sumnjamo da slijedi još jedan okršaj na relaciji instagramuša - trol.

Play ponuda
Play ponuda