Play ponuda

Koliko me voliš?

shimmer fallback

Bili zaljubljeni ili ne, svi volimo onaj osjećaj leptirića u želucu i stanja opijenosti koje nam se dogodi kada u naš život uđe netko poseban.

7.2.2011.
9:39
Play ponuda

Romantičnom akcijom http://www.facebook.com/oglasnik.grupacija Oglasnik sve zaljubljene i one koji će to tek postati, potiče na širenje pozitivnih i romantičnih emocija. Inspirirajte druge da budu još romantičniji i da zahvaljujući tuđim iskustvima usreće sebi drage osobe! Podijelite s drugima lijepe ljubavne riječi, romantične anegdote, lijepe fotografije i filmiće – pokažite kako ste vi usrećili nekoga ili netko vas i budite inspiracija drugima!

U natječaju koji se održava na Facebook stranici Oglasnika svi članovi grupe svakodnevno mogu na Zid postavljati svoje romantične sadržaje. Članovi koji će na zid postaviti sadržaj koji će do 16. veljače u najvećoj mjeri biti komentiran i označen buttonom 'Like' biti će nagrađen romantičnim vikendom u Spa & Golf resortu Sv. Martin! Sve detalje natječaja 'Dokaži koliko me voliš' saznajte http://static.oglasnik.hr/clanak/dokazite-koliko-volite,86.

Podijelite s drugima što ste učinili za nekoga ili što je taj učinio za vas, pomozite onima kojima romantika baš i ne ide, dobro se zabavite i osvojite romantičan vikend u kojem ćete uživati s nekim posebnim!

Saznajte više na http://static.oglasnik.hr/clanak/dokazite-koliko-volite,86

Play ponuda
Play ponuda