Play ponuda

Kako poslati gole fotke i sačuvati reputaciju

shimmer fallback

Iako je slanje golih fotografija postalo skoro pa uobičajeno u internetskom zavođenju, radi se o vrlo osjetljivoj stvari koja vam može upropastiti život.

20.9.2011.
12:10
Play ponuda

O čemu promisliti prije nego što stisnete gumb 'send', zna portal za sklapanje poznanstava HocuSpoj.com.

Neka fotografije budu seksi

Ako ste već odlučili pokazati sve, onda izgledajte najbolje što možete. Za oba spola važi jedno pravilo; nemojte izgledati jeftino na fotografiji. Žene, izbjegavajte predetaljne slike. Muškarci, ako niste odveć reprezentativni dok ste 'opušteni', fotografirajte se 'pod punom ratnom spremom'. Kut snimanja čini čuda.

Dva puta provjerite kome šaljete svoje gole slike

Ne biste vjerovali koliko mailova završi na pogrešnoj adresi, pogotovo od kada su davatelji e-mail usluga uveli autocomplete funkciju prilikom upisivanja adrese. Vaša majka je možda sjajna osoba, no, usprkos svemu, neke stvari o vama ne bi trebala znati.

Ne šaljite slike svojih genitalija osobama koje to nisu zatražile

Neki bi to mogli shvatiti kao uznemiravanje. Vjerovali ili ne, postoje osobe koje ne dijele oduševljenje vašim 'draguljima', ma koliko vi bili ponosni na njih. Budite sigurni da slike ne šaljete maloljetnim osobama.

Ne pokazujte lice na golim fotografijama

Nikada ne znate gdje će i kod koga te fotografije završiti. Lice možete poslati u zasebnoj fotografiji. Neka ta slika bude snimana u drugo vrijeme i na drugoj lokaciji kako je se ne bi moglo izravno povezati s vašim manje čednim fotografijama.

Pripazite na lokaciju snimanja i stvari koje vas okružuju

Možda se na fotografiji ne vidi vaše lice, ali drugi detalji mogu otkriti puno više. Neka u kadru ne bude osobnih dokumenata, fotografija vaših roditelja, djece ili prijatelja. Također, izbjegavajte i kućne ljubimce. i da, nikada se nemojte slikati na poslu. Baš nikada.

Recite NE i ne pristanite na ucjene reciprocitetom

Ako ne želite slati svoje gole fotke, nemojte to učiniti samo zato što vam je netko poslao svoje. Život nije uvijek pošten. Ako osoba s druge strane inzistira i pokušava mentalno manipulirati vama, vratite joj fotografiju osobe koja spolom, rasom i godinama ne odgovara vama. Valjda će shvatiti poruku.

Razmislite o tome što želite

Tražite li osobu za seks ili srodnu dušu s kojom će seks biti samo jedan dio vašeg suživota? Žene i muškarci na različite načine prihvaćaju pornografiju. Muškarcima je teško shvatiti da pogled na penis, najčešće, neće dovesti ženu u stanje najvećeg uzbuđenja nakon čega će se raspametiti i pristati na sve. Jednostavno neće.

Još jednom razmislite

Možda ćete s osobom s kojom se dopisujete zaista postati partneri. No, što znate o njoj? Koliko je osvetoljubiva? Hoće li, kada joj jednog dana stanete na žulj, fotografije vašeg 'pribora za razmnožavanje' proslijediti vašim prijateljima i kolegama na poslu? Ili, ne daj Bože, objaviti na Facebooku? Promislite, dakle, stoput, ako je potrebno, prije nego odlučite poslati svoju golu fotku.

Play ponuda
Play ponuda