Play ponuda

Chippendalesi se vraćaju u Zagreb 8. ožujka

shimmer fallback

Najpoznatija muška plesna atrakcija Chippendales ponovo dolazi u Zagreb i to 8. ožujka u Dvoranu Kornati, Hypo Centar gdje će nastupiti.

5.2.2013.
15:51
Play ponuda

U svoje atraktivne nastupe ovi muškarci integriraju elemente plesa, pjevanja i striptiza, a spoj svih tih elemenata, naravno uzevši u obzir i njihov fizički izgled, pobuđuje vruću atmosferu.

CHIPPENDALES je muška plesna skupina koja radi turneje po cijelom svijetu. Karakteriziraju ih erotski plesni nastupi, lijepo oblikovana tijela te leptir kravata koji nose bez košulje - na golom torzu. Osnovani kasnih 1970-ih, CHIPPENDALES su prva muška skupina koja svoj posao temelji isključivo nastupajući za žensku publiku. Kvaliteta i koreografija njihovog plesa pridonijeli su legalizaciji takvog plesa kao popularnog oblika zabave. Danas, stvaraju nastupe u Broadway stilu koji se izvode diljem svijeta, također imaju razni asortiman službenih proizvoda u rasponu od odjeće, nakita, raznih dodataka i video. U Rio All Suite Hotel and Casinu u Las Vegasu samo za njihove nastupe izgrađeno je kazalište u vrijednosti deset milijuna dolara.

Ovi zgodni plesači zamamnim pokretima svojih mišića izazivaju pravu euforiju u ženskoj publici. Ne vole kada ih se naziva striperima jer smatraju da to podcjenjuje ono što rade, no ovi vrhunski umjetnici uz ples skidaju odjeću sa sebe time izazivajući uzdahe i vriskove gledateljica.

10 činjenica o ovoj turneji koje vjerojatno niste znali: 1. Vidjet će ih više od 2.115.459 ljudi diljem svijeta. 2. Nastupit će u više od 70 gradova u SAD-u, 23 gradova u Srednjoj i Južnoj Americi, 80 europskih gradova, 8 Južnoafričkih gradova i 7 azijskih gradova. 3. 48 članova će u teretani zajedno potrošiti 59.725 sati godišnje. 4. Glumačka postava sastoji se od studenata medicine, profesora, web dizajnera, poduzetnika, fotografa, snimatelja, brokera, vojnika, kuhara, građevinskih radnika, pjevača, kickboxera i DJ-a, 5. Tokom turneje nosit će 1.602 ovratnika i 4.223 manšeta 6. Tokom izvedbi razderat će 12.243 bijele Fruit of the Loom majica. 7. Proputovat će više od 180.000 milja zabavljajući žene diljem svijeta. 8. Bit će fotografirani s više od 2 milijuna fotoaparata. 9. Nedavno su proslavili 30. godišnjicu kao „#1 muška revija na svijetu“. 10. Njihov kalendar, „Hunky men”, iz 1981. prodao se u preko 10 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Ulaznice za ovaj spektakularan muški show su ograničene, a podijeljene su u slijedeće kategorije:

Vip parter-350 kuna

Parter-250 kuna

Stajanje-175 kuna

Play ponuda
Play ponuda