Mateo i Izabel Kovačić kupili su dva stana u strogom centru Zagreba čija se vrijednost procjenjuje na oko tri milijuna eura, pišu 24sata.

Ukupna površina stanova iznosi 450 kvadrata, a 26-godišnji nogometaš izabrao je veći, onaj od 300 kvadrata. Šesterosobni stan nalazi se na šestom katu i sastoji se od četiri spavaće sobe, radne sobe, tri kupaonice, dnevnog boravka s blagovaonom, radne sobe i garderobe.

Stan koji glasi na Izabelino ime nalazi se kat ispod. Riječ je o trosobnom stanu od 150 kvadrata koji se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, ostave, WC-a i dnevnog boravka s blagovaonom. Spominje se i svojevrsna 'prostorija za gospodstvo', što god ona predstavljala.

Šuškalo se kako je Mateo kupio stan od Luke Rajića, nekadašnjeg "kralja mlijeka", za oko dva milijuna dolara, dok drugi stan vrijedi oko milijun eura.

Izabel Kovačić donedavno je živjela na relaciji Zagreb - London, budući da Mateo igra za nogometni klub Chelsea. No, krajem prošle godine uoči porođaja i zbog pandemije koronavirusa vratila se u Zagreb.

Par je uredio dvije dječje sobe, u Londonu i Zagrebu.