Najseksi baka Balkana ponovno je dokazala zašto baš ona nosi tu titulu. Neda Ukraden ima punih 70 godina, što nikad nitko ne bi rekao na temelju fotografija koje objavljuje na Instagramu.

Glazbena diva prošetala je bosanskohercegovačkom prijestolnicom u ležernom izdanju, a sve su se glave okretale u njezinu smjeru jer je svoje zavidne obline utegnula u uske traperice.

Susreti i šetnja na Baščaršiji

"Sarajevo, ljubavi moja", napisala je Neda u opisu fotoalbuma, u kojemu se nalaze fotografije snimljene iz nekoliko kutova. Tako vidimo pjevačicu kako pozira sama, a uhvaćena je i sleđa dok je šetala starom sarajevskom čaršijom.

"Susreti i šetnja na Baščaršiji, puni emocija", dodala je Ukraden, koja je spremno pozirala i s ljudima koje je srela na šetnici. Njezini obožavatelji nisu skrivali koliko im se sviđa ono što vide.

"Prelijepa", "Neda nije nedodirljiva, već opuštena i narodna žena. Svaka čast!", "Draga gospođo Nedo, toliko vas je lijepo vidjeti kako zračite tom mladenačkom energijom, odjećom koju nosite, osmijehom koji uvijek imate. Želim vam svako dobro", "Divna dama", samo su neki od komentara.