'JAKO SMO SE IZNENADILI' / Glasovanje u 'Masked Singeru' jednoj je obitelji donijelo 3000 eura! 'Naša dobitnica će kupiti novi mobitel, a ostatak...'

Image
Izvor: RTL

Mirjam Jovanović nemalo se iznenadila kada je shvatila da je osvojila tri tisuće eura na Mastercard kartici OTP banke

14.3.2023.
10:44
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Jako smo se iznenadili, znate li zašto? Kći je zvala radi glasovanja, a mi nismo ni sanjali da smo u igri pa smo se jako iznenadili kada smo na kraju shvatili da smo dobili tri tisuće eura", ispričala nam je sretna Mirjam Jovanović iz Jadranova o vrijednom dobitku koji je osvojila tijekom prve epizode 'Masked Singera' uživo. Majka dvoje djece iz Jadranova osvojila je u nagradnoj igri, naime, 3000 EUR na Mastercard kartici OTP banke.

Kako doznajemo od mame i kćeri - kći je obožavateljica Banane pa je upravo toj maski dala svoj glas. "Bila joj je najveća fora", priča ponosna mama. Na pitanje kako će se počastiti, Mirjam kroz smijeh odgovara: 'Počastit ćemo se tako da će naša dobitnica kupiti novi mobitel, a ostatak će donirati mami".

shimmer fallback
shimmer fallback

Mirjam nam otkriva da 'Masked Singer' gleda cijela obitelj, a najluđa subotnja zabava podijelila ih je. Dok kći obožava Bananu, njezine simpatije idu i Čudnovištu. "Ne znamo je li nam obiteljski favorit Banana ili Čudnovište! Meni je Čudnovište", kaže sretna dobitnica nagradne igre u prvoj epizodi 'Masked Singera'.

Da je možda ova nagrada bila i suđena baš Jadranovu govori još jedna zanimljivost koju Mirjam ističe. "Iznenadili smo se kada smo vidjeli da je Banana snimila najavu na šetalištu u Crikvenici, a mi živimo u Jadranovu! Kad je već tu snimao, možda Banana ima veze i s našim krajem", zaključuje ponosna majka dvoje djece.

shimmer fallback
shimmer fallback

Obitelj Jovanović pridružila se detektivskoj misiji 'Masked Singera' i osvojila sjajan dobitak. Uloga gledatelja u najraskošnijem televizijskom showu interaktivna je te iznimno važna. Upravo glasovi gledatelja odlučuju o tome tko na kraju pojedine epizode skida svoju masku, a najsretnije čekaju i fantastične nagrade.

Telefonskim pozivom ili SMS porukom gledatelji će, prateći emisiju uživo, moći glasati za omiljenu masku koju žele spasiti od ispadanja. Svake subote najsretniji gledatelj, koji da svoj glas za najdražu masku, osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 3000 eura, a u velikom finalu šoua dijelit će se više od 20.000 eura vrijedan automobil!

Sve to samo je još jedan dodatni poziv svim gledateljima da se pridruže najboljoj televizijskoj subotnjoj zabavi ovog proljeća, uz ples, pjesmu, dobru zabavu i zvjezdanu igru pogađanja.

Masked Singer na rasporedu je već ove subote od 20.15 sati samo na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču