MASKED SINGER / Ispod maske Paste i Četkice skrivali su se naši olimpijci: 'Ovo je bilo genijalno'

Pratite RTL-ov show Masked Singer na Net.hr-u

18.3.2023.
20:16
VOYO logo

Druga epizoda RTL-ova showa "Masked Singer" donijela je brojna iznenađenja. Bilo je napeto do samoga kraja, a imali smo priliku uživati u doista spektakularnim maskama i kostimima natjecatelja. Detektivi su bili vrlo inspirirani u svojim nagađanjima tko se krije ispod koje maske.

Pasta i četkica je druga maska koja je napustila show, a detektivi su pogodili da se radi o sportašima. Ispod maski su se krili veslači Martin i Valent Sinković. Borko je pogodio da se radi o braći Sinković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Braća Sinković su nakon otkrivanja maski rekli: "Ujutro smo imali natjecanje, osvojili smo ga, a evo sada smo izgubili."

Zamaskirani u Pastu i četkicu pjevali su od Tajči ‘Smokvicu’, dok su u dvoboju rasplesali publiku pjesmom Magazina Minus i plus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22:20 - Druga maska koja je ispala su Pasta i četkica. Panelisti nisu promijenili mišljenje. "Skini masku, skini masku, skini masku", orilo se studijem. A ispod maske su Martin i Valent Sinković! "Genijalno iskustvo je ovo bilo", rekli su. "Ujutro smo imali natjecanje, osvojili smo ga, a evo sada smo izgubili", dodali su.

Image
Foto: RTL

Nikolina Pišek i braća Sinković

21:50 - Pasta i četkica pjevaju od Magazina pjesmu Minus i plus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Panelisti nisu promijenili mišljenje.

Joker je pjevao od Parnog valjka pjesmu Sve još miriše na nju. Borko je komentirao Jokera: "Buni me stol za rulet, ali ne mijenjam mišljenje." S time su se i drugi složili i rekli da je bolje otpjevao drugu pjesmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrtni patuljak pjeva od Kawasaki 3P pjesmu Ni da ni ne, a panelisti se slažu da je to Dušan Bućan.

Image
Foto: RTL

21:45 - Dalje ide Kraljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21:40 - Vrtni patuljak je došao sljedeći i poručio: "Volim boje, nema ništa kičasto za mene. Najljepše je kad stavim prstiće u zemlju i kad vidim da raste sve što sam zasadio. Mi patuljci donosimo sreću, a nadam se da će i mene poslužiti."

Vrtni patuljak je pjevao od Smash Mouth pjesmu All Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saša je rekao na koga ga asocira: "Lovac na biljke je to, Anton Rudan."

Borko je dodao: "Fantastično pjeva i pleše, to je moj kolega Dušan Bućan." Antonija se složila s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nives je dodala: "Dalibor Matanić, donosi sreću, razvoj nekog filma. Jednom je rekao da je za njega režiranje kao stvaranje pijeska u kojem se igraju dječica, spominje se zli duh, a on je režirao Egzorcist."

Image
Foto: RTL

21:25 - Zatim je došla maska Kraljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao djevojčica osjećala sam se usamljeno, kao da sam se čitav svoj život pripremala da na vrhu nema mjesta ni za koga nego za mene. Iako je kraljica uvijek dopuštena ljudima, ne dopušta da ju itko dira. Ova kraljica ne voli bankete, ali me dovuku na svaki", poručila je Kraljica.

Kraljica pjeva narodnu pjesmu Mamice su štrukle pekli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borko je prvi komentirao nastup: "Odličan nastup, oduševljen sam ovom maskom, glas božanstven. Po glasu i stasu sam prepoznao moju prijateljicu Kolindu Grabar-Kitarović."

Antonija se složila s njim: "Sigurna sam da je Kolinda Grabar-Kitarović, tamo je bila gomila hrane, uzela je jednu trešnju, a u zadnje vrijeme se skroz piše o njezinom izgledu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nives je dodala: "Isto sam bila na tragu Kolinde, ovaj kostim može iznijeti samo jedna kraljica. Kraljicu moramo pronaći na političkoj sceni, ali mislim da ima nježniji glas, mislim da je to ipak Jadranka Kosor."

Saša smatra da se radi o nekom drugom: "Otišli ste skroz u drugom smjeru, meni je to naša najbolja spisateljica Sanja Pilić. Nekidan smo snimali nešto zajedno pa me glas asocirao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

21:20 - Glasači su izabrali ovu masku, a Nikolina je rekla: " Maska koja ide dalje je Pantera."

Image
Foto: RTL

21:00 - Zatim je uslijedio nastup maske Joker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maska je imala za poručiti: "Mogu vam donijeti svu sreću svijeta, a mogu vas i uništiti u sekundi. Nisam tu da vas zavaram, već da se zabavimo skupa. Ja sam šaljiva, društvena i otvorena."

Joker pjeva od Lady Gage pjesmu Poker Face.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borko misli da je to Mojmira: "Voditeljica informativnog programa, Mojmira Pastorčić. Može te uništiti ili stvoriti, tako sam došao do zaključka."

Nives je dodala: "Mislim da je naša najbolja navijačica Ivana Knoll, ima dalekozor, mislim da je u pitanju špijunaža, a imamo i mobitel."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antonija misli da se radi o influencerici: "Postoje ljudi koji profesionalno igraju poker, glumom se bavila, to je Sonja Kovač."

"Netko tko izvlači loto, nastup je bio vatren, uzburkao je i moje kuglice, a ona je Jelena Glišić", rekao je Saša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditeljica Nikolina Pišek je zatim dodala: "Ne mogu prestati misliti kako je nastup uzburkao tvoje kuglice."

Image
Foto: RTL

20:50 - Nakon dvoboja je došla na red maska Pantera: "Ne trebate me se bojati, priroda me nagradila da se lako borim kroz život. Uvijek sam bila drugačija, zahvaljujući svojoj snazi postala sam prava vladarica. Završila sam razne škole da budem na vrhu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pantera je zapjevala od izvođača Portugal The Man pjesmu Feel It Still.

Nives je rekla svoje mišljenje: "Nisam sigurna kako pjeva, ali znam da vrsno grebe, Katarina Peović, bila je član heavy metal benda i imali su pjesmu 'Mačke vole pjevati'.

Antonija je dodala: "Tko to može senzualno nositi i imati mazni glas, tragovi su me odveli na našu glumicu Senku Bulić koja je glumila crnu kraljicu."

Borko ima drugo mišljenje: "Mene su tragovi vodili, maca, crna, ona je seksi i mazna, Žanamari Perčić."

"Vladarica red carpeta, girl power, ljudi, jesam u krivo ako kažem Matija Vuica", poručio je Saša.

Image
Foto: RTL

20:40 - U prvom dvoboju je pobijedio Tovar.

Image
Foto: RTL

20:35 - Drugu masku čine Pasta i četkica koji su naveli za sebe: "Prošli smo puno toga zajedno kao dva najbolja prijatelja. Pasta i četkica ne znaju za poraz."

Pasta i četkica pjevaju od Tajči ‘Smokvicu’.

Nikolina se vraća i govori: "Skoro me nokautirala četkica za zube, bio je fenomenalan nastup."

Antonija je prva komentirala: "Predstavljene su maske ranije, moja asocijacija za nastup su uvijek Tina i Nikša, ne mogu se sjetiti nikakvog para. Došla sam do standup komedije. Izgubila sam se u tragovima, nisu pravi duet, ali to su Vlatko Štampar i Aleks Curać Šarić.

Saša je dodao: "Mislim da su to Tin i Kedžo. Išao sam u smjeru sportaša, ako ste primijetili lotus na početku, braća Sinković. Uvijek su na vrhu, voda je u pitanju."

Nives je kontrirala: "Našla sam Nikšu i Sinišu Skelin, osvojili su brojne medalje. Ovo je električna četkica, a Nikša je studirao elektrotehniku. Pasta mi djeluje kao kontrolor vida, a Siniša je završio medicinu i poznat je oftalmolog."

Borko je rekao: "Braća Sinković jer kažu 'još uvijek peremo zube'."

Image
Foto: RTL

20:25 - Panelistica Antonija je rekla: "Očekivala sam malo ljeniji korak, razmišljam je li dalmatinska spika neka varka, reći ću da je to netko koga često slušamo, kažem Peco, on super pjeva." A Nives je dodala: "Imala sam puno dečkiju magaraca, došla sam do imena Vedran Mlikota. Imao je anegdotu iz škole, da je bio dosta nezgodan u školi pa ga je učiteljica poslala u kazalište. Amaterski se bavi planinarenjem." Borko misli da je u pitanju Goran Karan, a Saša je dodao:Ne mislim da je to netko iz Dalmacije", ali ipak je rekao da misli da je to Giuliano.

Tovar je otkrio još jedan trag: "U kuhinji sam majstor za stavljanje suđa u perilicu i pravi sam gurman."

Image

20:20 - Prva maska je Tovar, predstavio se s pjesmom Robbieja Williamsa, Let me entertain you, a o sebi je rekao: "Ja sam izdržljiva beštija koja ne odustaje dok ne dođe do cilja, ne kaže se uzalud 'tvrdoglav kao magarac'. Bio sam dobar đak, ali su me ponekad posjeli u magareću klupu." Antonija je dodala: "Tvrdoglav, uporan, možda Zagora."

Image
Foto: RTL

U 20.15 je na RTL-u počeo "Masked Singer", a ako ga niste u mogućnosti pratiti uživo na malim ekranima, ostanite na Net.hr-u. Izvještavat ćemo vas iz minute u minutu.

Voditeljica Nikolina Pišek, kao i detektivi, Antonija Blaće, Nives Celzijus, Saša Lozar i Borko Perić, u posljednjim su pripremama. Dvanaest maskpredstavit će se u ovom spektakularnom showu, a danas je na redu drugih šest, Vrtni patuljak, Joker, Pantera, Pasta i četkica, Tovar I i Kraljica.

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo