Play ponuda

DOVIĐENJA, KOCKICE / Lille i Knoll se ne daju: Bolno je gledati im sad u majice, ali dopustite im da vas utješe - guzama

Image
Foto: Instagram

Hrvatska je ispala s Eura, ali njihove zamamne pozadine i dalje ponosito stoje na Instagramu

28.6.2021.
21:25
Instagram
Play ponuda

Tik uoči početka utakmice Hrvatska - Španjolska, poznate Hrvatice naoružale su se navijačkim majicama i poželjele sreću Vatrenima. Sada već znamo kako je sve završilo i, premda nam ostaje gorak okus u ustima, njihove obline na Instagramu pružaju svojevrsnu utjehu.

Lidija Bačić bodrila je našu reprezentaciju u kockastom dresu i uskim trapericama, u kojima se slikala sleđa i tako pružila savršen pogled na svoju oblu stražnjicu.

Glavu gore, pogled dolje!

Slično je učinila i naša najljepša navijačica Ivana Knoll, koja je utakmicu gledala s tribina u Kopenhagenu. Atraktivna Hercegovka opremila se također majicom s uzorkom šahovnice, ali ona se odlučila za vruće hlačice. Zavodljivo se namjestila za fotografiju i opet je guza došla u prvi plan.

Njihova navijačka izdanja sada dođu kao sol na ranu, ali glavu gore, pogled dolje i uživajte u onome što su ponudile - bilo bi šteta nakon toliko truda ne posvetiti im članak.

Play ponuda
Play ponuda