'IZ MOG SELA, SELA DO MOG SELA' / Simpatična Katarina Rimac nasmijala goste govorom, pa se presvukla u - korzet haljinu

Jučer je održano vjenčanje godine, a jedan od uzvanika objavio je fotke i snimke atmosfere na svadbi

25.7.2021.
13:43
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mate Rimac (33) i supruga Katarina (29) jučer su se u rodnom Livnu vjenčali i u Crkvi. Mladenci su priredili raskošnu svadbu, koje je, prema riječima mladoženje zapravo bila - party.

"Samo uživajte večeras, ekipa, samo opušteno, samo lagano. Ovo nije svadba, ovo je party", veselo je izjavio Mate u svom govoru, a Katarina mu je ubrzo otela mikrofon i nasmijala okupljene:

"Može jedna od mlade? Mate voli puno pričati, imam sreće, je l' da? Spomenuo je drugi govor, neće ga biti. Od mene ide ona najskuplja, iz mog sela, sela do mog sela, od mog do mog sela, a ide ovako - nemojte nam što zamirit", rekla je simpatična mladenka.

Za prvi ples se presvukla

Doktor David Raičković, koji je bio na vjenčanju, objavio je na Instagramu fotografije i snimke sa svadbe, na kojima se vidi govor i prvi ples mladenaca, kao i žuta Nevera okružena balama sijena.

Katarina je na ceremoniji vjenčanja i pri dolasku u salu nosila dugu raskošnu vjenčanicu s puf rukavima, a za prvi ples se presvukla u novu haljinu midi duljine, koja je imala bijeli korzet s naramenicama.

Prema želji mladenaca, za prvi je ples bio zadužen srpski glazbenik Momčilo Bajagić-Bajaga (61), koji je otpjevao svoju "Bademi i so'".

"Čestitke mladencima uz prvi ples i puno sreće vam želim u životu", rekao je legendarni rock pjevač. Uz Bajagu je nastupao i bend Zabranjeno pušenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dovezli se u žutoj Neveri

Biznismen i inovator Mate, kojemu tepaju da je "hrvatski Elon Musk", vjenčao se u kariranom odijelu i bijelim starkama, koje je nosio i na privatnoj ceremoniji prije dva mjeseca u Splitu.

Oko staklene sale za vjenčanje bilo je poslagano oko 150 bala sijena, na kojima su uzvanici mogli odmoriti, a drvene palete služile su kao stolovi. Među balama bila je parkirana i žuta Nevera, najnoviji model Rimac automobila, kojim su se mladenci dovezli na vjenčanje.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali