VELIKI KORAK / Justin Bieber kaže da je spreman za djecu, a progovorio je i o suprugi: 'Ako sam s njom, osjećam se kao kod kuće'

Justin Bieber borio se sa slavom od svoje 16 godine, od kada je prepoznat kao mlada superzvijezda

8.10.2021.
13:22
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevač Justin Bieber i njegova supruga Hailey Baldwin Bieber pokušavaju dobiti dijete, a u najnovijem dokumentarcu Amazon Primea Justin Bieber: Our World, pjevač je progovorio o svome životu, svojim ciljevima i nadanjima.

Nakon što ga Hailey u dokumentarcu upita o njegovim ciljevima za 2021. godinu, pjevač odgovara: "Želim nastaviti postavljati ciljeve i zabavljati se dok ih ostvarujem. Također ću se pobrinuti da svoju obitelj stavim na prvo mjesto. I nadajmo se da ćemo dobiti dijete. Što misliš da krajem 2021. počnemo raditi na bebi?". Haileyin smiješak djeluje kao da joj se prijedlog sviđa.

Sve je dobro ako je s njom

Justin Bieber borio se sa slavom od svoje 16 godine, od kada je prepoznat kao mlada superzvijezda. Priznao je da se često znao zapitati zašto pjeva i je li to zato što se želi osjećati dobro u vezi samog sebe ili kako bi se drugi osjećali bolje.

Zbog tolike slave, imao je problema s mentalnim zdravljem pa je u dokumentarcu priznao da je bio vrlo suicidalan te je osjećao konstantnu bol.

"Tijekom mog odrastanja bilo je dosta nepredvidivih i nepouzdanih stvari i događaja. Sada imam partnericu s kojom ću provesti ostatak života. To je jako dobro za moje mentalno zdravlje, srce i dušu. Možemo putovati cijelim svijetom i ako sam s njom, osjećam se kao da sam kod kuće", rekao je mladi pjevač, piše The Sun.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali