DEMI MOORE VIŠE NIJE SOLO / Legendarna glumica ima novog dečka: Nećete vjerovati tko je on, a još manje tko ih je spojio

Glumica iza sebe ima tri braka, posljednji s mlađahnim Ashtonom Kutcherom nije lijepo završio

17.9.2021.
10:53
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U stranim medijima kao bomba je odjeknula vijest da su 67-godišnji John Travolta i 58-godišnja Demi Moore novi holivudski par.

"Sjedili su za osamljenim stolom, samo sa svijećama. Izgledalo je kao da su u romantičnom druženju, a bilo je i mnogo smijeha te držanja za ruke", ispričala je konobarica floridskog restorana koja ih je navodno zajedno vidjela.

Strani mediji prenose kako je novi par spojio upravo bivši suprug Demi Moore, Bruce Willis. Willis i Travolta već su godinama prijatelji, a šuška se kako je Willis predložio Travolti da izađe s Demi. To mu je navodno rekao kad je Travolta priznao da je konačno spreman za novu ljubav, nakon što je patio za suprugom koja je preminula. Kelly Preston umrla je lani nakon što se dvije godine pokušavala izboriti s rakom dojke.

Demi Moore iza sebe ima tri braka

Moore je dosad triput bila u braku. Prvo s glazbenikom Freddyjem Moorom, sve zajedno pet godina. Potom se 1987. udala za Brucea Willisa s kojim je dobila i troje djece. Taj je brak ipak pukao 2000., a nekoliko godina kasnije, Demi se udala za mlađahnog Ashtona Kutchera, no nakon tri godine, stigao je novi razvod. Otad Demi nije imala ozbiljnijih veza.

Možda će te zanimati

'TO JE STAJALO ŽIVOTA NEKOLIKO TISUĆA LJUDI' /

Šprajc očitao bukvicu Berošu zbog Lauca: 'Šteta što ministru moramo pokvariti ovako glupu izliku za tako smrtno ozbiljnu stvar'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali