Bosanskohercegovačka influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković na svom je Instagram Storyju otkrila da se je cijepila protiv koronavirusa te je uputila odrješitu poruku svim antivakserima.

Hana je dobila Pfizerovo cjepivo, a podijelila je i fotografiju s cijepljenja. U podužoj objavi pojasnila je da se je odlučila cijepiti unatoč tome što je nedavno preboljela koronavirus.

"Preboljela sam koronu u veljači bez simptoma. Imam antitijela i svejedno sam se odlučila za cijepljenje. Ne mislim da cjepivo ima bilo kakve veze s izvantjelesnom oplodnjom na koju idem na jesen. S obzirom da sam preboljela unutar šest mjeseci, dovoljna mi je samo jedna doza. Molim antivaksere da svoje stavove zadrže za sebe jer me mišljenja rekla-kazala ne zanimaju. Zanima me samo ono što kaže struka", napisala je Hana.

No, unatoč tome ona je ipak dobila poruke antivaksera koji su joj poručili da ih je razočarala. "Kada vidim ovakve komentare, strah me s kim sve dijelim zrak", naznačila je Hana uz jednu poruku koju je podijelila na svom Storyju.

"Zapravo si me razočarala… Da reklamiraš tako ozbiljnu stvar bez imalo razmišljanja, to mi nije išlo uz tebe!…", glasila je jedna od poruka.