NE MOŽE SAKRITI / Govor tijela princa Harrya koji juri bolesnom ocu otkriva istinu o njegovim osjećajima

Image
Foto: Profimedia

Princ Harry viđen je u Londonu nakon što se žurno vratio iz Kalifornije kako bi bio uz kralja Charlesa nakon vijesti o monarhovoj dijagnozi raka

7.2.2024.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Princ Harry sletio je jučer u Ujedinjeno Kraljevstvo nakon što se vratio iz Amerike kako bi bio sa svojim ocem, kraljem Charlesom, nakon što mu je dijagnosticiran rak.

Vojvoda od Sussexa viđen je kako sinoć stiže u međunarodnu zračnu luku u Los Angelesu, a sletio je u London oko ručka danas prije nego što se pridružio ocu u Clarence Houseu. Harry je izgledao napeto dok su ga slikali u Velikoj Britaniji prvi put od rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Nacija u šoku /

Sve je čudno oko dijagnoze kralja Charlesa. Stručnjak za protokol: 'Ovo nije uobičajeno'

Image
Nacija u šoku /

Sve je čudno oko dijagnoze kralja Charlesa. Stručnjak za protokol: 'Ovo nije uobičajeno'

Govoreći ekskluzivno za The Mirror, stručnjakinja za govor tijela Judi James je rekla: "Preplanuo i odjeven u cool, ali sumornu crnu majicu i jaknu, Harry zauzima 'turističku' pozu vozeći se Londonom, pozorno gledajući kroz prozor automobila. Upija sve prizore, umjesto da odlučno bulji ispred sebe kao što britanska kraljevska obitelj obično čini kad ne maše gomili."

Image

'Djeluje tjeskobno'

Dodala je: "Harryjeve oči ovdje izgledaju prilično natečeno, možda zbog nedostatka sna, i iako se malo toga vidi iz ovog kuta, njegov govor tijela djeluje energično i budno, ali i prilično tjeskobno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buckinghamska palača sinoć je objavila da je kralju dijagnosticiran rak i rekla da će se odmah podvrgnuti liječenju. Monarhu je prošli mjesec dijagnosticirana povećana prostata i proveo je tri dana u bolnici nakon što je podvrgnut medicinskom zahvatu zbog benignog stanja.

Tijekom ove intervencije primijećeno je zasebno pitanje koje izaziva zabrinutost i naknadno je dijagnosticirano kao oblik raka. Ovo drugo stanje sada će dobiti "odgovarajući tretman specijalističkog tima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Počeo s tretmanima

"Tijekom nedavnog kraljevog bolničkog postupka zbog benignog povećanja prostate, primijećeno je zasebno pitanje koje izaziva zabrinutost. Naknadni dijagnostički testovi identificirali su oblik raka. Njegovo Veličanstvo danas je započelo raspored redovitih tretmana, tijekom kojih su mu liječnici savjetovali da odgodi dužnosti u javnosti.

"Tijekom ovog razdoblja, Njegovo Veličanstvo nastavit će obavljati državne poslove i službenu papirologiju kao i obično. Kralj je zahvalan svom medicinskom timu na brzoj intervenciji, koja je bila moguća zahvaljujući njegovom nedavnom bolničkom zahvatu. Ostaje potpuno pozitivan u pogledu svog liječenja i raduje se povratku na punu javnu dužnost što je prije moguće. Njegovo Veličanstvo je odlučilo podijeliti svoju dijagnozu kako bi spriječilo nagađanja i u nadi da može pomoći u razumijevanju javnosti za sve one diljem svijeta koji su pogođeni rakom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vjeruje se da je kralj osobno obavijestio svu svoju braću i sestre - princezu Anne, princa Andrewa i princa Edwarda - iako nije jasno kada točno. Palača je potvrdila da je bolest, koja nije rak prostate, otkrivena dok je kralj bio na liječenju u bolnici zbog povećane prostate.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo