Play ponuda

ZOVU JE 'NOVA LJILJANA NIKOLOVSKA': / Nina Donelli zapjevala dečku: 'Srećo, hvala ti za dane pune ljubavi!'

Image
Foto: Promo

Pjevačica je objavila novu pjesmu koju je publika već zavoljela

29.11.2018.
18:15
Promo
Play ponuda

Mlada pjevačica Nina Donelli (21) sve većim koracima grabi prema estradnim zvijezdama. Otkad se preselila u Zagreb zbog karijere i ljubavi, sve je prisutnija na domaćoj glazbenoj sceni, a nove singlove i atraktivne spotove izbacuje učestalo, jedan za drugim.

Nakon brzih i plesnih ljetnih pjesama, nastavila je suradnju s Nenom Ninčevićem i Mirom Buljanom. Njezina nova pjesma Ljubav nema kraj u samo 24 sata nakon objave na You Tubeu već se pojavila na 'trendingu' u regiji što znači da je itekako zapažena. A njoj je to, kaže, iznimno važno, budući da je YouTube danas jedina platforma na kojoj se može vjerodostojno vidjeti ukus publike i procijeniti koliko je tko popularan.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Kad sam čula stihove ove pjesme, nisam uopće dvojila trebam li je snimiti. Kao da sam ih sama pisala i posvetila mom zgodnom dečku. Publika prepoznaje iskreno emociju, a moja publika, koje je svakim danom sve više, navikla je već od mene da dijelim sve s njima. Kad sam ja sretna, mogu usrećiti i ljude oko sebe", kaže Nina.

"Srećo, hvala ti za dane pune ljubavi. Ne trebam ništa na svijetu, osim da dva smo goluba sretna u letu. Ljubiš me na taj način, osjećam sve ti značim. Ova ljubav nema kraj...", stihovi su nove pjesme mlade pjevačice.

"Jako je mlada, ali iznimno je pametna i zrela za svoje godine. Njezin glazbeni senzibilitet tek se počeo otvarati i mogu reći da je Nina baš propupala. Postao nam je velik izazov raditi s njom, a moj partner Miro Buljan stalno ponavlja da je ona nova Ljiljana Nikolovska. Ima taj nježan glas i toplu karizmu", istaknuo je Ninčević.

Play ponuda
Play ponuda