VIDEO: / Spot pjesme koja je podigla neviđenu buru

Pjevačica Danijela Martinović objavila je spot za pjesmu Brodolom, koja je podignula popriličnu prašinu zbog dvosmislenih stihova koji aludiraju na muško spolovilo.

31.7.2012.
13:04
VOYO logo

Nakon što je pjesmu Brodolom zapaženim nastupom predstavila na ovogodišnjem Splitskom festivalu, Danijela Martinović našla se na udaru nekih kritika zbog toga što se pjesma može protumačiti na dva načina, od kojih je potonji malo eksplicitniji.

Ipak, oni s malo većim smislom za humor shvatili su šalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svaka prava cura voli se ljuljuškati na brodiću. No, ako je taj brodić mali, vrlo lako može doći do brodoloma i ovo je upravo jedna vesela priča o tome', kazala je Danijela uz napomenu da je ovom dvosmislenom pjesmom željela svima izmamiti osmijeh.

Za najnoviji hit-singl Danijele Martinović zaslužni su njezin dečko Petar Grašo, Antonija Šola i Remi Kazinoti, a svjetlo dana konačno je ugledao i spot koji je režirala poznata splitska ekipa Gitak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnja spota, koja nikog neće ostaviti ravnodušnim, podsjeća na sve popularnije televizijske sapunice, a zarazni će stihovi otkriti tajnu brodića Zlatana Zuhrića Zuhre, koji je ujedno i glavni glumac u spotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo