Klingor: Angelina je rekla da sam zgodna

'Nije stvar u tebi, stvar je u meni, ustvari stvar je u tvojoj stvari', pjeva Lana Klingor u pjesmi koju planira objaviti ove jeseni.

11.7.2012.
12:21
VOYO logo

Rekla je to gostujući kod Dalibora Petka u njegovom Glazbenom showu na Narodnom radiju, stigavši s kratkog odmora na otoku Krku.

'Bili smo marljivi zadnjih par mjeseci. Cijeli materijal je praktički gotov, no pustili smo da se sve malo slegne, a najesen ćemo završiti album', izjavila je pjevačica, koja na novom materijalu radi s ekipom iz grupe Elemental.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi album dolazi nakon prvijenca Ljubav, glazba, ja, koji nije doživio potpunu promociju jer je Lana Klingor u to vrijeme ostala u drugom stanju.

'Danas je moja Kiara već velika, ima četiri i pol godine, i sad konačno stignem napraviti nešto i za svoj gušt', kazala je Lana dodavši da njena kćerkica ima sluha, ali da se nada da neće njenim stopama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lani je glazba ljubav, a posao PR-a, kaže, nešto čime se bavi i radi čega je završila fakultet. Tako je upoznala i Angelinu Jolie za vrijeme njenog posjeta Hrvatskoj. 'Rekla je da sam zgodna, prenio mi je to njen bodyguard', izjavila je Klingorica gostujući u radijskom showu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo