VIDEO: / Ksenija Erker rasplakala Radojku Šverko

11.7.2012.
16:20
VOYO logo

'Imala si težak put, ali s teškog puta uvijek izlaze najljepše stvari', rekla je u utorak Ksenija Erker svojoj kolegici Radojki Šverko koju je ta izjava dirnula do suza.

'Nemam riječi kojima bih ti se zahvalila. Dirnula si me jer kolege jedni o drugima najčešće ne zbore na taj način. Ti si uspjela pobijediti sve jalove i zavisti, sve te želje za dominacijom i zato mi je to baš ovako sjelo' rekla je uplakana diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erkerica ju je opisala kao jedinstvenu pojavu na glazbenoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zbog kvalitete tvojih pjesama, stava prema glazbi i prema mlađim kolegama, uvijek ću ti željeti sve najbolje jer znam da živiš glazbu', rekla je Ksenija.

Radojku Šverko iznenadio je i legendarni skladatelj Alfi Kabiljo, nazvavši njeno pjevanje 'velikom interpretacijom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radojki Šverko uskoro izlazi live album snimljen uz pratnju orkestra, a razmišlja i o novim studijskim pjesmama, iako još nije pronašla odgovarajuće autore.

O suradnji s kolegicama, Gabi i Terezom je rekla: 'Krasno nam je. Kad si s ljudima koje znaš toliki niz godina, nema prevelikih iznenađenja. Lijepa je to suradnja, a vjerujem da će nam biti veselo', kazala je diva žaleći što su se raspale Divasice, za koje je uvijek smatrala da izvanredno pjevaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo