VELIKA ZAVRŠNICA FESTIVALA ROCKS&STARS @CAVE ROMANE: / Koncert naše najveće glazbene dive Josipe Lisac

Image

Sve od svog prvog albuma do dana današnjeg, Josipa je za svoj rad dobivala brojne nagrade i priznanja, a njene se transformacije i umjetničke ekspresije pomno prate

16.8.2019.
13:26
Play logo

Velika završnica ovogodišnjeg Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane, kulturnog podija Medulinske rivijere, održat će se 17. kolovoza koncertom Josipe Lisac, naše najveće glazbene dive, koji se održava u vinkuranskom kamenolomu s početkom u 21 sat.

Josipa Lisac, glazbena ikona, nepatvorenog umjetničkog izričaja čak je davnih šezdesetih godina prošlog stoljeća zaintrigirala je publiku svojim jedinstvenim artističkim identitetom, a njen album prvijenac "Dnevnik jedne ljubavi" postao je najbolji rock album hrvatske glazbene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve od svog prvog albuma do dana današnjeg za svoj rad je dobivala brojne nagrade i priznanja, a njene se transformacije i umjetničke ekspresije pomno prate. Kada se proučava njezina karijera i svaki lansirani albumi može se primijetiti, uz vrhunsku profesionalnost, i jedinstvena nota uzvišenosti koja se očituje u svakom detalju, od biranja lirike, suradnika pa sve do vizualne pojavnosti.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ostala je vjerna svom stilu

Istinski je malo hrabrih umjetnika koji će ostati vjerni svom stilu neovisno o komercijalnim trendovima, a upravo Josipa Lisac pripada toj glazbenoj eliti što publika itekako prepoznaje. Kazati da je Josipa Lisac vrhunska glazbenica nije dovoljno jer ona stvara umjetničke vrhunce i vizionarski ukazuje da u kreativnom smislu nema granica, a to čini s posebnim naglaskom na profinjenost.

Glazbom se počela baviti još u djetinjstvu pjevajući u Dječjem Zboru RTV Zagreb. Proučavala je raznovrsne glazbene smjerove, a u svojim prvim nastupima plijenila je pažnju izuzetnim vokalom i svojom osebujnom pojavnošću. Uz to što je priznata glazbenica poznata je i po suradnji sa svjetskim velikanima jazz produkcije, te po filmskim ulogama, u filmu "Wallenberg: A Hero’s Story" i serijalu "Dvanaestorica žigosanih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Nastup na najljepšoj prirodnoj pozornici

Ulaznice za jedinstven koncert Josipe Lisac koja će nastupiti na najljepšoj prirodnoj pozornici u Hrvatskoj, dostojnoj naše najveće glazbene dive, potražite na eventim.hr ili prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane: Medulinska rivijera i RTL music Suorganizatori: Općina Medulin i Turistička zajednica Općine Medulin Pokrovitelji: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo turizma, Ministarstvo kulture, Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica Istarske županije

Play logo

Partneri: HEP, Podravka, Arena Hospitality Group, Bina Istra, Croatia osiguranje, Uniline, Medea vinarija, Suzuki Pula - Motor Teh. Auto, Janaf i Hrvatski telekom Medijski partneri: Radio Medulin FM, RTL, Glas Istre, CMC TV, TV Nova Pula, TV Istra i Radio Koper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo