Play ponuda

Trbovićka Meštra tražila da objasni Lovri što je vibrator

shimmer fallback

U jednom zagrebačkom lounge baru na neobičan je način predstavljena radijska shema Soundset radijske mreže te najjači aduti koje će slušatelji imati priliku slušati u eteru.

13.10.2011.
12:29
Play ponuda

Predstavnici Soundset mreže na kreativan način su upriličili prezentaciju nove radijske sheme, a upoznavanje s voditeljima i Soundset timom je napravljeno u maniri dodjele najelitnije filmske nagrade Oscar.

Nagrada Zlatni šiljak nazvana je prema legendarnom novinaru, televizijskom i radijskom voditelju Voji Šiljku, koji nije bio prisutan na prezentaciji, ali se okupljenima u zagrebačkom People'su obratio putem video razglednice za koju je, kao i za sve ostale audio-vizualne skečeve zaslužan neponovljivi Robert Knjaz.

Knjazu se za njegova domišljata, kreativna i humoristična videa u prepoznatljivom tipičnom 'knjazovskom' stilu mora dati pohvala jer je poprilično uspio nasmijati sve okupljene.

'Cilj nam je bio na neobičan i nesvakidašnji način prezentirati dorađenu radijsku shemu i ljude koji iza nje stoje', izjavio je Saša Ćeramilac, direktor promocije i PR-a Soundset mreže.

Osim duhovitih skečeva, najzabavniji dio svečanosti bile su i same kategorije nagrada te su se tako nominirani 'natjecali' u kategorijama poput radijski voditelj, a zgodan', 'Najbolja bratska ljubav u eteru', 'Ženski pokret otpora'...

Predstavljanju je svoj doprinos dao i voditeljska ikona Oliver Mlakar, koji je na pozornicu izašao uz prepoznatljivu zvučnu kulisu iz Kviskoteke, a dočekan je gromoglasnim pljeskom. Pozdravio je sve okupljene i zahvalio se na najavi uz komentar da je bila prekrasna i pretjerana.

Nakon Olivera za postolje s mikrofonom je stao prvi prezenter Davor Meštrović Meštar koji je rekao: 'Nagrada Šiljak više izgleda kao neki vibrator. S ovim naočalama i i brkovima čak malo i nastrano, kao da te promatra'. Naravno da su krenule salve smijeha i da je 'pljuštalo' još komentara u sličnom stilu.

Meštar je dodijelio prvu nagradu večeri u kategoriji 'Naj debitanti', a preuzeli su je Alen Balen, Tomo Ricov, Zoran Pezo i Ozren Kanceljak.

Danijela Trbović, koja se također našla u ulozi prezenterice, prije nego je pročitala dobitnike nagrade za kategoriju 'Najbolji kratki nominirani film', pozvala je Meštra da objasni njezinom sinu Lovri, koji je iza stagea bio s njom, što je to vibrator.

Naša popularna voditeljica nagradu Zlatni šiljak uručila je Milanu Pehu i Siniši Švecu, poznatijima kao radijski dvojac Fantastična četvorka.

Astrologinja Meri Jerković uručila je nagradu u kategoriji Najdugovječniji radijski voditelj, a dobio ju je Mario Marin, voditelj na Županijskom radio Šibeniku.

I Daniel Delale je bio prezenter ovom prilikom, zadužen za kategoriju 'Ženski pokret otpora', a uručio ju je radijskim voditeljicama Ivi Derniković i Željki Veverec, kojima se odnedavno pridružila i glumica Ana Begić Tahiri.

'Imam tremu u ovoj svojoj novoj ulozi radijske voditeljice, tek sam počela, rekla je glumica za hot.hr, te nadodala da ima sreće što su joj roditelji u mirovini pa mogu čuvati njezino dijete dok ona radi.

Najpoznatiji hrvatski mađioničar Luka Vidović dodijelio je nagradu u kategoriji Najbolji osječki tehničar, a dobio ju je Mario Mikić.

Zoran Šprajc uručio je nagradu Zlatni šiljak u kategoriji 'Najveće radijsko kunđalo', a dobio ju je Kornelije Hećimović.

Nevena Ciganovića dopala je čast da uruči nagradu u kategoriji 'Voditelj, a zgodan' i tom se prilikom također našalio zbok 'Šiljaka': 'Imao sam svakakve šiljke u rukama - mlohave, male, velike, ali nikada nisam imao zlatni,' rekao je.

U kategoriji 'Najbratskije ljubavi u eteru' nagradu su dobili Charlie i Daniel Bilić.

Inače, Soundset je nacionalna radijska mreža urbanog zvuka s glazbenim motom 'Samo dobra glazba', koja za sada broji 16 članica: Soundset Plavi (Zagreb), Soundset Terezija (Bjelovar), Soundset Požega (Požega), Soundset 94,1 (Split - Kaštela - Trogir), Zabavni radio (Split - Solin), Soundset Ragusa (Dubrovnik), Soundset Kult (Varaždin), Gradski radio Osijek (Osijek), Soundset Kvarner (Rijeka), Soundset Krapina (Krapina), Soundset Zaprešić (Zaprešić), Županijski radio Šibenik (Šibenik), Gradski radio Umag (Umag), Gradski radio Rovinj (Rovinj), Gradski radio Pula (Pula), Radio Brod (Slavonski Brod).

Play ponuda
Play ponuda