DJs from Mars! u Vodnjanu

LMC music Festival na najvećem open air stageu u Istri priređuje party-je za pamćenje.

27.7.2012.
15:35
VOYO logo

DJs from Mars (IT) Ovaj poznati talijanski dvojac uveo je pravi Mashup stav u elektronsku glazbu. Za svoje su nastupe počeli preslagivati velike pop hitove čisto iz zabave, ali ih je upravo ta zabava dovela do vodeće pozicije na Mashup sceni.

Njihova remek dijela je na You tube-u pogledalo više od 10 milijuna ljudi, a brojka i dalje raste. Iza sebe imaju suradnje s najpoznatijim imenima kao što su Fragma, Ciara, Eiffel 65, Brooklyn Bounce, Coolio, Ennio Morricone i mnogi drugi. U SAD-u surađuju s Jasonom Nevinsom koji im donosi neke od najvećih mixeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući svojoj osobnosti i vrhunskoj izvedbi, njihovi su mixevi podržani od strane najboljih DJ-a današnjice među kojima su najistaknutiji svakako David Guetta, Carl Cox i Bob Sinclar.

U međuvremenu su pokrenuli turneju po cijelom svijetu. Njihova glazba nema jezičnih barijera, a kartonske glave koje su postale znak prepoznavanja do euforije dovode klubove diljem kontinenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaja ulaznica:na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta. Cijene ulaznica: 50,00 kuna.

A za one sretnije ruke, net.hr dijeli 10X2 ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnici: Mirela Bačić Neven Sebelić Sanda Jukić Beti Bašić Alen Muminović Franjo Tončinić Petar Brodarić Adriana Jelovac Aleksandra Braić Iva Knapić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo