Play ponuda

Severina: 'Ili ja idem mlađa, ili se nešto događa!'

shimmer fallback

Severina započinje svoju dvoransku turneju Dobrodošao u klub kojom promovira svoj aktualni istoimeni album koji je najprodavaniji album u regiji posljednjih mjeseci.

23.3.2013.
14:56
Play ponuda

Turneja će započeti u Rijeci u Dvorani mladosti, a iako se i dalje traži karta više, koncert je rasprodan još u petak. Nakon Rijeke Severina i karavana plesača i ostalih suradnika putuje za Beograd gdje će održati koncert 30. ožujka. U turneji će biti uključeni brojni gradovi iz regije, pa tako nakon Beograda slijede koncerti u Skopju, Zagrebu, Ljubljani...

Severina, koja u posljednje vrijeme sve više održava kontakt sa publikom putem društvenih medija odnosno Facebooka, Pinteresta i Twittera jutros je objavila i setlistu za večerašnji koncert.

Uz brojne hitove koje će predstaviti bit će zanimljivo vidjeti i kako su Severina, Tomaž Pandur (art director turneje) te Anže Škrube (koreograf) u čitavu 'bajku u četiri čina' uklopili i trenutno megapopularni Harlem Shake.

Severina je u intervjuu za InMagazin priznala i kako joj je drago da je njeine nove pjesme prihvatila i mlađa publika. 'Drago mi je jer mi se vratila dječja publika. Jer ja imam... dobro ja imam 25 godina. Ili ja idem mlađa ili se nešto događa ili me jako vole', zaključila je Severina.

Play ponuda
Play ponuda