Play ponuda

S3NGSI / i GATUZO na INmusic festivalu

shimmer fallback
28.3.2014.
12:34
Play ponuda

Iako je svaki od njih originalan na svoj način, glazbena kritika je S3ngse nazvala hrvatskom inačicom Kaiser Chiefsa, dok je Gatuzo opisan kao hrvatski odgovor na The Black Keys.

Gatuzo je dinamičan zagrebački rock dvojac (Damir Trkulja Šiljo - gitara i vokal, Goran Martinjak - bubanj). U današnjoj minimalističkoj postavi rade od početka 2004. godine.

Svoj neuobičajeni glazbeni stil i način sviranja nazivaju eksplozivni rock koji krase sirovost, originalnost i podsvjesna ovisnost o bluesu.

Godine 2007. izdaju album Noge/ruke/glave za koji su nagrađeni nagradom Status 2007. HGU-a za najbolji mladi rock bend, te Porinom za najbolji alternativni rock album 2007. godine. Krajem 2009. godine, Gatuzo izdaje svoj drugi album pod nazivom "!", za kojeg je dobio izvrsne kritike od renomiranih kritičara, a treći album znakovitog naziva 'Gdje idemo' iz 2013. godine okarakteriziran je kao njihovo najzrelije i najbolje izdanje do sada.

S3ngs su rock'n'roll bend iz Zagreba koncertno aktivan na nacionaloj i regionalnoj sceni od kraja 2006. godine, a njihovi glazbeni utjecaji podrazumijevaju rock, brit pop, punk, yupunk-rock, indie.

Do sada su obišli cijelu regiju odsviravši stotinjak koncerata, uključujući INmusic festival 2007. i 2010. godine.

Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u Tisak Media centrima diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu u Zagrebu, te putem Tisak Media Webshopa i putem službene stranice festivala inmusicfestival.com po cijeni od 299 kuna.

Play ponuda
Play ponuda