Riblja Čorba priprema koncert u Zagrebu?

Iako je nekoliko puta izjavio da više nikad neće gostovati u Hrvatskoj, frontmen grupe Riblja čorba Bora Đorđević sad je, navodno, promijenio mišljenje.

16.7.2012.
12:45
VOYO logo

Nakon dugo vremena članovi grupe Riblja čorba viđeni su u Hrvatskoj, točnije u jednom rock-klubu u Čakovcu. Tamo su ih susreli novinari portala MojZagreb.info, te su iskoristili priliku i napravili intervju s legendarnim Borom Đorđevićem.

Kako kaže Bora, od njihovog zadnjeg nastupa u Hrvatskoj 1998. godine, puno se toga promijenilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Stvari se mijenjaju nabolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert, i to ne na mala vrata kroz manje gradove, nego kroz velika, u Zagrebu. Za sada ne mogu definirati datum, ali u prvoj polovici sljedeće godine sigurno. Jedan od razloga je i velik broj Hrvata koji pohode naše koncerte u Sloveniji iz Zagreba, Rijeke, Pule, Splita i mnogih drugih gradova. Baš iz Splita na sve naše koncerte dolazi bračni par koji je na rukama istetovirao ime naše grupe. Pozdravio sam nedavno nastup Prljavog kazališta u Beogradu i nadam se da će i nama uzvratiti isto. Bez obzira na različita politička opredjeljenja, vjerujem da rock'n'roll, kao i muzika uopće, mora biti iznad svjetonazora. Inače, oduvijek sam tvrdio da je Čakovec u ex Jugi bio najrokerskiji grad i uvijek rado navratim baš ovdje', izjavio je Bora za MojZagreb.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo