Play ponuda

PRVI POLJUBAC NIJE ZA PAMĆENJE / Odveo je na kung fu film i razočarao

shimmer fallback

Nakon male upale pluća, Boris se vraća koncertnim aktivnostima, a veliki koncert imat će 8. svibnja u dvorani Lisinski, uz pratnju Zagrebačke filharmonije.

18.3.2015.
12:59
Play ponuda

'Nakon višegodišnje suradnje s Noćnom stražom odlučio sam se za promjenu zvuka. Trajali smo nekih devet godina. Ova promjena dat će mi novi vjetar u leđa i profinjeniji zvuk što je publika već imala prilike čuti i svidjelo im se', rekao je Boris u u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, gdje je promovirao novi singl Reci mi.

U emisiji se prisjetio i nekih najvažnijih događaja u svom životu.

'Prvi puta sam markirao u školi zbog nogometa. Igrali smo sa suprotnom smjenom i morao sam odabrati, pa je ispalo markiranje', rekao je Boris koji među dva omiljena koncerta ubraja jedan od prvih 1988. godine na Šalati, te u Domu sportova uz gudače.

'Žalim u svojoj karijeri jedino to što nisam uvijek bio principijelan i što sam popustio tamo gdje nisam trebao', rekao je pjevač, kojem je neostvarena želja snimiti duet s nekim od preostalih Beatlesa.

'Bilo mi je neobično dobro kad sam svoju pjesmu prvi puta čuo na radiju, ali i nekako prirodno. Oduvijek sam osjećao da će to biti moj poziv', kaže Boris kojem prvi poljubac i nije bio tako sladak.

'Dogodio se u kinu i nije bilo nešto za pamćenje. U petom razredu odveo sam curu u dvoranu i gledali smo neki kung fu film', kaže Boris koji je svoje romantične osobine očito razvio malo kasnije.

Play ponuda
Play ponuda