Prvi dan Hartere rasplesao Rijeku, najbolje tek slijedi

Prvi dan Hartera festivala ja za nama.

20.7.2012.
18:16
VOYO logo

Opasno se plesalo i na velikana elektroničke glazbe Laurenta Garniera koji je s partnerom Scan X-om premijerno u Hrvatskoj predstavio četvorosatni Live Booth Session show, kombinaciju DJ seta i live nastupa koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

Skriveni floor pokazao se punim pogotkom za ljubitelje underground techna, dok su na Rock & DJ stageu na svoje došli ljubitelji indie popa i rocka, ali i polomljenih elektroničkih ritmova. U petak, vas na Tuborg main stageu očekuje nastavak uz zvuke Asian Dub Foundation Sound Systema, GusGus, Gesaffelsteina, Darkwood Duba, a na Rock i DJ stageu uz Veliki prezir, Dječake, Ruiz i druge. A u subotnjem programu tu je Ramba Amadeusa, nekadašnjeg Svjetskog Mega Cara, a današnjeg Svjetskog Kilo Cara koji ovom i nježnom i suptilnom modifikacijom imena svijetu kojim caruje poručuje da je skromnost vrlina i jedini put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritičar društvenih zbivanja, ekološki aktivist, glazbenik i nadasve zabavljač u subotu priprema sjajan nastup na kojemu će publici predstaviti i ponešto iz svoga novog projekta o kojemu još mudro šuti. No, Rambovi nastupi uvijek su sjajni i nemamo tu što dodati. Nego, dođite pa vidite! Subota je, kao 3. dan i besplatni bonus kupcima festivalske karte, i dan opuštene zabave, laganini uživanja i otkrivanja skrivenih kutaka Hartere - na vama je da smislite kako ćete ih iskoristiti. Ali ne zaboravite se pritom napojiti i nahraniti! U subotu, i samo u subotu, na Harteri ćete imati priliku zamijesiti sami svoje njoke! A kad ih Harterin resident chef skuha, moći ćete ih i pojesti, počastiti društvo ili se samo hvaliti svojim umijećem miješenja!

Bit će tu njoke s okusom ćevapa, sarme, bureka, grčki njoki, dakle, sve specijalitet do specijaliteta. Ne propustite priliku uživati u jedinstvenoj prilici za propuštanje finog, mekog i klizavog tijesta za njoke kroz svoje prste... Razgibajte prstiće i dođite ne Njoke di Hartera! Harterina jedinstvena smartphone aplikacija daje vam mogućnost stvaranja audio-vizualnog programa na Harteri kroz manipulaciju zvukovima i slikovnim elementima. Budite prepredeni, prva dva dana festivala vježbajte svojim mobitelima stvaranje glazbe preko aplikacije, a u subotu dođite i rasturite konkurenciju! Budite najbolji! Učinite da se bendovi koji nastupaju na main stageu postide pored vašeg umijeća stvaranje glazbe i dobre zabave! Treba vam samo spartphone i Harterina aplikacija i bit ćete zvijezda večeri! A želi li muški dio populacije u subotu sa sobom povesti djevojku jer nisu sasvim sigurni da će na samom festivalu imati sreće pa pronaći jednu ili više njih za ugodno druženje, Hartera joj nudi besplatan upad. Da, Hartera djevojkama, ženama, tetkama, majkama, bakama, strinama i drugim ženskim agregatnim stanjima poklanja besplatan upad u subotu, trećeg dana festivala! Djevojke, dođite i uljepšajte Hartera festival! A kao i prva dva festivalska dana i u subotu će vas Tuborg na fantastičnoj 11-metarskoj Fontani di Hartera, nepresušnom izvoru najfinijeg piva, ostvarenog u suradnji Tuborga i Hartere, a osmišljenog u Mrletovoj glavi, počastiti besplatnim pivom za vrijeme happy houra koji će samo u subotu biti produžen i trajati od 20 do 22 sata. Još jedan razlog da dođete što ranije na festival, imat ćete tamo što raditi, sigurni smo... No, ni to nije sve! Svi posjetitelji koji u subotu dođu na Harteru moći će ostaviti svoje podatke u kutiju za tombolu iz koje će se u subotu navečer, u prostoru u kojem će se pripremati njoki, izvući dobitnici karata za koncert Sigur Rós u Mariboru na Mars festivalu! Doista ima puno razloga da ne propustite ni ostatak Hartera festivala!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo