Mrle: 'Usnuo sam dva naša stara prijatelja: janjce Zvonu i Bobana...'

Riječka rock grupa Let 3, na njima poznat način, najavljuje zagrebački koncert koji će se održati u sklopu Antenaplugged u srijedu, 29. siječnja 2014. od 21 sat u zagrebačkom Green Goldu.

22.1.2014.
12:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Besplatni koncerti Antene Zagreb treću godinu zaredom poklon su vjernim slušateljima.

"Koncepcija ovog koncerta je biti potpuno prazne glave i tijela tako da je nemoguće na bilo koji način utjecati na nas, u smislu manipuliranja nepoželjnim političkim, vjerskim, brzopoteznim, brzopletim, elektrodistribucijskim, telekomunikacijskim i sveopće negativnim energijama, a isto očekujemo od publike!", izjavio je Damir Martinović Mrle iz grupe Let 3.

Osebujni rockeri posljednjih dana u kreativnom zamahu rade na novom studijskom albumu od kojeg očekuju mnogo, a Mrle je imao i ukazanje kako će album zvučati.

Ako je vjerovati vračarama, biti će to povratak u Pakao rocka

"Usnuo sam noćas, nakon dugo vremena, dva naša stara prijatelja: janjce Zvonu i Bobana. Donijeli su mi svaki po litru svježeg kozjeg mlijeka. Popio sam odmah jednu, a nakon ugodnog ćaskanja o aktualnim temama i drugu litru mlijeka. Nakon toga izišlo je iz mene u obliku dukata sedam kila čistog zlata. Iznenađen tako ... što me snašlo?", upitao se Mrle i nastavio: "Napregnuh se još jednom, kad mi kao trakavica grunu zlatni lanac pa se omota oko kuće 16 puta ... u to došla baba ljuta, udara po glavi ... i tu se budim ... otišo sam odma do susjede vračare da je priupitam o čemu je riječ? Rekla mi je da zveket zlata označava neki bučni posao, npr. rad u željezari, brodskoj strojarnici, pilani, a da je ovako velika zlatna trakavica koja se omotava i uvlači u svaku kuću i potiče na divljanje isključivo predznak iskonskog "Rock & rolla" koji se ponovno vraća u naše krajeve. Inače Let 3 je trenutno u jakom kreativnom zamahu i radi na svom novom albumu, a ako je vjerovati vračarama, biti će to povratak u Pakao rocka!"

//www.youtube.com/embed/R-C70guPZgs

Uz Let 3, na prvom od tri Antenaplugged ovogodišnja koncerta, nastupa i splitska grupa TBF. Ambasadorica koncerta, radijska DJ-ica Tamara Loos poručuje: "Koncert je besplatan za sve naše slušatelje. Preporučamo što raniji dolazak u Green Gold kako biste osigurali svoje mjesto u ovom slavlju urbane glazbe!"

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali