FOTO: / Nakon dugo vremena Zagreb dobiva klub vrijedan pažnje

Novi klupski prostor poznatog naziva, Žedno uho otvara se u podrumu Klovićevih dvora.

24.1.2013.
13:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kao što je na samom početku press konferencije najavila Marina Viculin, ravnateljica Klovićevih dvora, riječ je o 'novom i neočekivanom programu u Klovićevim dvorima'.

A da je zaista tako potvrdili su i direktor kluba Mate Škugor, urednik Nenad Borović, te DJ-i Eddy Ramich i Matt Davies koji će biti stalni programski suradnici.

O ovom novom projektu govorili su i multimedijalni umjetnik Ivan Marušić-Klif, koji je zadužen za video instalaciju koja će biti u stalnoj postavi u klubu Žedno uho.

'Osjetio sam atmosferu budućeg kluba već samim ulaskom u podrum Klovićevih dvora. Odlučio sam se stoga potpuno posvetiti tome, jer vidim veliki potencijal. Upravo zbog ozbiljnosti u budućem radu kluba Žedno uho sam i izašao iz produkcijskog tima Terraneo Festivala', izjavio je Mate Škugor.

Mastermind Nenad Borović, najavio je da će se program za početak odvijati svaki petak i subotu, a možda se program uskoro proširi i na još jedan dan u tjednu, vjerojatno četvrtak.

'Trudit ćemo se pokriti sve žanrove, od avangardnog i modernog jazza do elektronike... Održavat će se strani koncerti i koncerti glazbenika iz regije'.

'Clubski program kreirat ćemo po staroj provjerenoj recepturi klubova s kraja 70' i 80' gdje je izbor glazbe kao i tehnika miksanja DJ-a vrhunska i autentična, bez da promet šanka diktira žanr/stil glazbe. Cilj je zabaviti i rasplesati publiku kvalitetnom glazbom koja obuhvaća veliki dio glazbene povijesti reproduciranoj na savršenom razglasu u kombinaciji sa kreativnim video / svjetlosnim dizajnom, što su osnovni elementi kvalitetnog noćnog kluba', nadodao je.

Otvorenje kluba je zakazano za 1. veljače, a sve posjetitelje očekuje odličan provod uz četiri gramofona, jedan bubanj i zanimljive video projekcije.

Na otvorenju će nastupiti Jimmie Barka Experience (SLO), a nakon koncerta do ranih jutarnjih sati, novootvoreni klub će ugostiti Funky Sabor! DJs :Mr. Dirty Hairy (Uk/Hr) & Smeđi šećer.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali