Natali Dizdar pjevala je pod utjecajem Persena

Natali Dizdar se tijekom gostovanja u Doručku na Totalnom FM – u prisjetila zajedno sa Sašom Lozarom muka i treme koje je nekad proživljavala na pozornici.

13.7.2012.
12:30
VOYO logo

Saša Lozar i Natali Dizdar su se za početak sjetili svojih glazbenih početka, od Turbo Limač Showa i Story Super Nove pa sve do prvih Runjićevih večeri. Upravo je s tog nastupa domaćin showa prepričao zanimljivu anegdotu.

'Ti si pjevala Galeba, a ja Magdalenu. To na TV izgleda super cool. Ali zapravo smo se prije oboje nagutali Persena. Svaki po pet-šest. Zato su nam se caklile okice', izjavio je Lozar na što se nadovezala Natali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svi su mi rekli da sam kao bila na rubu plača, a nisam bila na rubu plača, ali mi je bila užasna trema. Persen je progovarao iz nas', ispričala je zadarska pjevačica objasnivši slušateljima da ne shvate krivo jer se radi o biljnom pripravku. Natali je otkrila i kakvo je bilo njeno djetinjstvo.

'Odrastati u malom mjestu, ići u glazbenu školu, prolaziti s 5,0 i onda još ići na Turbo limač show dvaput. Nije baš da se bilo lako stopiti s prosjekom!', priznala je pjevačica koja je otkrila i kako je poput velikih svjetskih zvijezda iz Dubrovnika stigla privatnim avionom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natali je na radio došla predstaviti svoj novi uradak na koji je, kaže, jako ponosna jer je provela čitavu prošlu godinu pripremajući ga. Radi se o CD– u i DVD–u Live in ZKM koji će se u prodaji naći 23. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo