VIDEO: / Negodovali na Toljinu izjavu o Jeleni Rozgi

Marko Tolja novi album Ljubav u boji predstavio je u popularnoj radijskoj emisiji Glazbeni show Dalibora Petka na Narodnom radiju.

12.7.2012.
18:02
VOYO logo

U istom Showu neposredno prije Tolje, novu je pjesmu promovirala i Jelena Rozga, a kad ga je voditelj Petko pitao za mišljenje o njenom novom hitu Dobitna kombinacija mladi pjevač spremno je odgovorio: 'Ne sviđa mi se ni njena pjesma ni njen stil. Nemam ništa protiv, ali ne izabirem to kao svoju glazbu. No svaka čast svakome', rekao je Tolja.

Nakon što su neki slušatelji negodovali na Toljinu izjavu, pjevač je samo rekao da će se sad napraviti 'barufe' tamo gdje ih nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za novi album Marko je sam napisao pjesme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ubio sam se od posla i emocija', izjavio je šarmantni pjevač kazavši da će svi oni koji poslušaju CD saznati nešto više o njemu.

Album je nazvao Ljubav u boji, pričajući da je to metafora kojom opisuje ljubav kao raznoliku i šarenu, a u pjesmama obrađuje različite teme, od ljubavnih do socijalnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je da je upravo naslovnu pjesmu posvetio svojoj djevojci. Tolja se ovog ljeta sprema i za svoju promotivnu turneju, s prvim koncertima u Rijeci (25. kolovoza) i Varaždinu (01. Rujna), dok će zagrebački koncert održati na jesen.

Iako je album tek objavljen, Marko je otkrio da su već neke nove pjesme počele titrati u njemu, a na koncertima ćete ga uskoro moći vidjeti i za klavirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo