Play ponuda

PROŠAO ENTUZIJAZAM / Loše vijesti za Let 3: Strelovit pad na kladionicama, obožavatelji Eurosonga više ne lajkaju hrvatsku pjesmu

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Hrvatska se i dalje nalazi na 15. mjestu od 37 zemalja

27.2.2023.
13:10
Goran Kovacic/PIXSELL
Play ponuda

U anketi Wiwibloggsa Pjesma Mama ŠČ! je u manje od dva tjedna pala na deveto mjesto o favoritima među do sada odabranim izvođačima na Euroziviji.

Sad u anketi obožavatelja vodi Finska, a pjesma kojom će se Hrvatska ove godine predstaviti na Eurosongu nedavno je bila prva. Ispred Hrvatske su Francuska, Norveška, Češka, Španjolska, Slovenija, Italija i Australija. Finsku će ove godine na Eurosongu predstavljati Käärijä s pjesmom Cha, cha, cha, a eurovizijska publika već je oduševljena njegovim nastupom.

Stanje na kladionicama nepromijenjeno

Hrvatska je među zadnjima na aplikaciji My Eurovision Scoreboard, koja dopušta fanovima Eurosonga da naprave poredak zemalja koje se natječu s obzirom na pjesme koje im se sviđaju. Let 3 se trenutno nalazi na 19. mjestu od njih 21. Na aplikaciji manje bodova imaju samo Rumunjska i San Marino.

Stanje na kladionicama zasad se za Let 3 nije promijenilo. Hrvatska se i dalje nalazi na 15. mjestu od 37 zemalja (ukupnog broja zemalja koje se ove godine natječu na Eurosongu).

Play ponuda