Play ponuda

Kate Moss spasila život Georgeu Michaelu

shimmer fallback

Iako se 1996.

14.7.2012.
15:36
Play ponuda

Megapopularna Kate Moss bit će glavna zvijezda novog spota Georgea MichaelaWhite Light, potvrdio je prije nekoliko dana glasnogovornik pjevača. Nagađanja o toj glazbeno-modnoj suradnji pojavila su se još prošlog mjeseca, no obje strane mudro su šutjele o tome.

Pjesmom, koju će obožavatelji prvi put moći čuti 12. kolovoza, Michael obilježava povratak glazbi nakon što je posljednji materijal izdao 2004. godine.

A na Twitteru pjevač je prošlog tjedna otkrio male detalje o snimanju videospota iako tada nije htio otkriti da o kojem je supermodelu riječ:

'U spotu, koji svi željno iščekujete, ima puno oku ugodnih scena. I, vjerovali ili ne, ne govorim o sebi. A pojavit će se i supermodel koji će mi spasiti život. Snimili smo dva završetka, jedan s Heimlichovim zahvatom, a drugi s oživljavanjem usta na usta', otkrio je pjevač.

Kate, koja je dosad glumila u spotovima Primal Scream i The White Stripes, prošle je godine priznala kako bi voljela da je glumila u Michaelovu spotu Freedom iz 1996. godine s 'originalnim' supermodelima Naomi Campbell, Lindom Evangelistom, Christy Turlington, Tatjanom Patitz i Cindy Crawford.

Play ponuda
Play ponuda