Play ponuda

JESTE LI SPREMNI ZA NAJVEĆI DOMAĆI ZIMSKI ROCK FESTIVAL? / Brijačnica počinje za tjedan dana

Image
Foto: PR

Nabrijavanje do najvećeg domaćeg zimskog rock festivala je pri kraju!

21.1.2017.
11:06
PR
Play ponuda

Za točno tjedan dana publika će u Boćarskom domu imati priliku u dva dana festivala uživo pogledati jedna od najboljih imena domaće i regionalne rock scene.

Image
SVI NA 'BRIJAČNICU': /

Obojeni program zaključuje lineup festivala

Image
SVI NA 'BRIJAČNICU': /

Obojeni program zaključuje lineup festivala

Headlineri prve večeri Brijačnice su Pips, Chips & Videoclips. Bend koji je poznat po sjajnim koncertnim nastupima od samih početaka ima odličnu vezu sa zagrebačkom publikom, a kako je istaknuo i sam pjevač benda, Dubravko Ivaniš, u Boćarskom domu će odsvirati svoje najjače hitove te pozivaju sve da s njima uživaju. Osim Pipsa, prvog dana Brijačnice 27. siječnja će nastupati i Le Cinema, Gatuzo, Čao Portorož te Straight Mickey and the Boyz.

Drugu večer Brijačnica na pozornicu vraća legendarne Kojote koji nisu svirali punih 17 godina. Povratničkom koncertu veseli se i sam bend, a nedavno su objavili kako će u Boćarskom domu imati i goste iznenađenja! Uz Kojote će na pozornici 28. siječnja svirati Obojeni program, Jonathan, Mašinko, Discohernia te Oružjem protiv otmičara.

Dnevne ulaznice za festival Brijačnica u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 65 kuna, dok će na dan stajati 85 kuna. Festivalske ulaznice su 110 kuna.

Play ponuda
Play ponuda