GOBAC OTPJEVAO 'POSVE NOVU BOŽIĆNU PJESMU': / Ovaj genijalni spot je čitav napravljen od kolaž papira

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Brand New Christmas Band čine neka od najpoznatijih imena hrvatske glazbene scene, a okupili su se kako bi snimili novu božićnu pjesmu.

23.11.2017.
21:04
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Nema Božića bez božićnih pjesama, a Brand New Christmas Band je snimio novu kako se ne bi ponovno sve svelo na Wham!, Zvončiće i Mariah Carey.

Bend sastavljen od poznatih hrvatskih glazbenika je snimio pjesmu Brand New Christmas Song, a spot je posebno zanimljiv jer je cijeli napravljen od kolaž papira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo nam je potrebno tri tjedna da izrežemo scenografiju i likove, poslikamo i montiramo. Pošto u radu za Dobre ideje nismo skloni ponavljanjima, ovo nam je prvi put nakon likovnog u osnovnoj školi da smo se uhvatili u koštac s kolaž papirom i bilo je jako zanimljivo slagati likove i BNCS grad", rekao je kreativac Ognjen Ivanović koji je zajedno s Josipom Šušnjarom zaslužan za glazbu i tekst, dok je za Stop Motion video, rezanje kolaža i fotografiranje zaslužna Dragana Momčilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je napravljeno za 0 kuna i svi su radili na pjesmi iz gušta, kaže Ognjen, te najavljuje da će sljedeće godine pjesma biti snimljena i u hrvatskoj verziji.

U ovoj su kreativnoj avanturi sudjelovali Davor Gobac koji je pjesmu otpjevao, Jurica Leikauff iz Prljavog kazališta svirao je na klavijaturama, njegov kolega Ivica Premelč saksofon, Goran Crnković svirao je bas gitaru, Danijel Vadlja klasičnu i solo gitaru, Vida Manestar, Sonja Bartolić i Dora Jakobović bile su prateći vokali, Ognjen Ivanović je zasvirao akustičnu i ritam gitaru, a Josip Šušnjar se zabavio produkcijom i sempliranjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dobre ideje
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo