Play ponuda

FOTO: / Seve se skinula u grudnjak i poljubila s plesačicom

shimmer fallback
12.5.2013.
4:47
Play ponuda

Danima prije ovog koncertnog spektakla Severina je sramežljivo isticala da ju strašno 'pere' trema, a da razloga za brigu nije imala pokazalo se na prvi pogled na nevjerojatno raspoloženu publiku koja je, čak i na najudaljenijim tribinama, tijekom ovog dvosatnog nastupa neprestano skakala, plesala i sa splitskom pjevačicom pjevala u glas.

Tijekom ovog koncerta Severina se presvukla šest puta u kostime koje je za nju dizajnirao srpski dizajner Marko Mitanovski koji je svojedobno oblačio i Lady Gagu, a osim njenog ostali su zapaženi i nastupi evidentno talentiranih plesača koji su izvodili savršeno osmišljenu koreografiju koji potpisuje sjajni Tomaž Pandur.

Severina je koncert započela pjesmom Italiana, nakon koje je uslijedilo dvosatno naredavanje hitova, a nakon izvedbe pjesme Grad bez ljudi nije mogla suspregnuti suze pa je i zaplakala.

'Super je bilo u Rijeci, Beogradu i Skoplju, ali ovo je moj grad, u njemu živim 22 godine. Ovo je najljepši koncert u mom životu', kazala je Severina na što ju je publika nagradila gromoglasnim pljeskom.

Play ponuda
Play ponuda