Dobitnik Porina za životno djelo: Rajko Dujmić o najljepšim i najtežim trenucima u životu

Hrvatski glazbenik i skladatelj Rajko Dujmić, koji je većinu svoje karijere proveo u Novim fosilima, ove je godine dobio Porina za životno djelo.

11.4.2013.
17:13

Rajko Dujmić (59), cijenjeni glazbenik i skladatelj, za svoj je dugogodišnji rad ove godine dobio priznanje struke - Porina za životno djelo.

'Puno mi znači, to je struka dala, institut hrvatske glazbe. Imam dosta veliki opus i to je priznanje kroz sve ove godine odanosti i kvaliteti i radu s mojom matičnom grupom Novim fosilima, s kojima još uvijek radim, a i ostalima s kojima sam surađivao', rekao je Rajko Dujmić u intervjuu za Hot.hr.

Ispred naše kamere otkrio je i kako je to izvoditi iste hitove davno prije i sad: 'Poseban je osjećaj kad mali klinci, pa njihovi roditelji, pa roditelji njihovih roditelja dođu na koncerte i svi znaju pjesme. A pjesme su starije od cijele obitelji. Osjećaj je poseban'.

Između ostalog, vođa Novih fosila ovom je prilikom izdvojio i neke dirljive, presudne trenutke u dugogodišnjoj karijeri, a prisjetio se i o onih najtežih trenutaka:

VIDEO: Franjo Tot

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali