Dječaci: Preporučamo da svi dofuraju svoje cure na Lovrinac i puše malo trave

Dječaci, sve popularniji rap-trojac na našoj glazbenoj sceni, stali su pred naše kamere i otkrili koliko su zapravo ponosni na svoj hit Lovrinac.

8.4.2013.
13:50

Iako iza sebe imaju tek dva albuma i osam godina stvaranja, dva Splićana i jedan Zagrepčanin opasno furaju svoju furku opakih repera.

Istančanog smisla za humor i s pomalo nedostižnim gardom, odbijaju otkriti svoja prava imena jer smatraju da svi reperi stvaraju pod umjetničkim imenima i da javnost ne bi trebala zanimati njihova prava imena ili 'odakle im je baba'.

Ovim dečkima glazba je na prvom mjestu. Tako ponosno ističu da 'nema tko ih ne uspoređuje s legendarnim TBF-om'. Ta im usporedba istovremeno imponira, ali i stvara pritisak. Naime, smatraju da će vječno biti nominirani za diskografsku nagradu Porin u istim kategorijama s TBF-om i nikad ga neće dobiti.

No, već im se ove godine smiješi Porin i to onaj, za mnoge glazbenike najvredniji, za Hit godine, koji odabire publika. Hoće li im se posrećiti, saznat ćemo 20. travnja, dokad traje glasanje, a do tada i vi možete glasati na službenim stranicama Porina.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali