Play ponuda

'Današnji bendovi nemaju ništa za reći'

shimmer fallback

Nema neslaganja, nema protesta, nema bijesa. Izgleda da svi spavaju, ili su na sedativima ili ih nije briga - jada se frontmen Primal Screama.

27.3.2013.
18:28
Play ponuda

Bobby Gillespie, frontmen Primal Screama, pojadao se novinaru Xfma da današnji mladi glazbenici nemaju što za reći i da bi ih trebalo biti sram što drže jezik za zubima.

'Mi smo uvijek imali nešto za reći i mislim da ćemo i dalje govoriti. To je sve što imam za reći po tom pitanju', mudrovao je Gillespie.

'Svi bendovi šute. Nema neslaganja, nema protesta, nema bijesa. Izgleda da svi spavaju, ili su na sedativima ili ih jednostavno nije briga', pojadao se frontmen Primal Screama na žabokrečinu današnje rock scene. 'Ne želim ni u kog upirati prstom. Neka se sami prepoznaju'.

U međuvremenu, saznalo se da će Primal Scream svoj novi album More Light objaviti 13. svibnja. Na prvom novom uratku u posljednjih pet godina pojavit će se i brojni gosti - Robert Plant, Kevin Shields, Mark Stewart i Jason Faulkner.

'Želio sam prikazati izlazak iz mračnih vremena i najaviti dobre dane. Nije to izravni, energični rokenrol s velikim mudima, uz dvije gitare, bas i bubanj. Naša nova ploča je sofisticirana, slojevita, filmična i orkestralna', upozorava Gillespie.

Play ponuda
Play ponuda