Carl Cox stiže na Zrće

Britanska legenda elektronske scene Carl Cox u subotu 21. srpnja stiže na drugo izdanje Big Beacha na Zrću. Početak tuluma je u 21 sat, a osim Coxa nastupa Jon Rundell i Pero Fullhouse.

12.7.2012.
14:56
VOYO logo

Carl Cox briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ, biznismen, ambasador plesne glazbe te je prema mnogim glazbenim anketama najutjecajniji DJ na planeti. Uspon mu počinje 1996. godine lansiranjem vlastite ‘Worldwide Ultimatum’ etikete, te izdavanjem samo-produciranog albuma ‘At The End Of The Cliche’ na koji je skupio svoje 18-godišnje iskustvo. Trebalo mu je preko dvije godine da bi zasjeo na 22. mjesto britanske top liste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tresao je plesne podije širom svijeta i svirao na mjestima koje DJ-eva ruka još nije dotakla, održavajući stalne turneje, svirajući po cijeloj Britaniji i Europi, nedavno je očarao publiku i u Izraelu, Južnoafričkoj Republici, Japanu i Australiji.

Vjerujemo da će upravo kao i Fatboy Slim prošle godine, Carl Cox dobro zatresti Zrće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ograničeni paket Early Bird ulaznica u prodaji je od 7. ožujka po 49 kuna u sustavu Eventima (u Zagrebu - glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr - kupovina ulaznica). Nakon rasprodaje Early Bird ulaznica redovna cijena ulaznica bit će 75 kuna.

Dobitnici: Brane Barišić Nenad Hrabrić Andreas Madunić Bruno Gospić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo