ZAGREBAČKE ULICE POSTALE - MJESTO ZA PARTIJANJE / Fenomenalna uvertira u LMF festival: Atraktivne Hrvatice i čak 6 pokretnih pozornica, ali to je tek početak

Image
Foto: RTL

Baš kao što će se Jarun 21. kolovoza pretvoriti u golemu pozornicu na otvorenom, tako su i zagrebačke prometnice proteklog vikenda postale party ulice s najboljom vibrom u gradu

5.7.2021.
11:43
RTL
VOYO logo

Najzabavniji party proteklog vikenda održan je na atraktivnoj pozornici – velikom party kamionu pod nazivom LMF - koji je u popodnevnim satima svojim zaraznim techno ritmovima zapalio zagrebačke ulice.

Time je i službeno najavljen istoimeni festival, punim imenom 'Let The Music Be Free', koji će svoje premijerno izdanje doživjeti krajem kolovoza na Jarunu. LMF iščekuje se s velikim nestrpljenjem, posebice s obzirom na okolnosti u proteklih godinu i pol, kada su ovakvi događaji bili mogući samo u mašti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I baš kao što će se Jarun tog 21.08. pretvoriti u golemu pozornicu na otvorenom, tako su se i zagrebačke prometnice proteklog vikenda pretvorile u party ulice s najboljom vibrom u gradu. Za feel good atmosferu bio je zadužen DJ Yakka, kojislovi kao jedan od najboljih i najuspješnijih hrvatskih house DJ-eva, ponosni vlasnik Ambasadora za najboljeg DJ-a po izboru publike teujedno i jedan od izvođača na LMF-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenomenalna uvertira u ono što nas očekuje

Ekipa koja je imala priliku zabavljati se na ovom fenomenalnom party kamionu, dodatno je pridonijela sjajnom raspoloženju, a među njima bila je i lijepa plesačica Tina Walme. Nakon obilaska glavnih prometnica, u večernjim satima LMF party kamion zaustavio se na Jarunu, gdje ga je oduševljeno dočekalo stotine posjetitelja željnih dobre atmosfere i još bolje glazbe.

LMF pop-up event poslužio je kao fenomenalna uvertira u ono što nas za nešto manje od dva mjeseca očekuje. A očekuje nas cjelodnevni party, koji će početi u podne te trajati do ranih jutarnjih sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko Jaruna će kružiti 6 pokretnih pozornica

Po uzoru na najpoznatije svjetske parade, tijekom festivala oko Jaruna će kružiti 6 pokretnih pozornica – party kamiona, baš poput ovog najavnog, na kojima će se izmjenjivati DJ-evi, atraktivne plesačice i party ekipa, a posjetitelji će moći birati žele li ostati na istoj lokaciji i vidjeti sve izvođače ili u povorci pratiti svog omiljenog DJ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa zalaskom sunca party kamioni-pozornice će se zaustaviti, a provod nastaviti na najvećoj pozornici nastupima nekih od najvećih DJ imena današnjice. LMF u metropolu dovodi vrhunske svjetske DJ-eve, poput techno pionira Marca Carole, potom Luciana, DJ-a porijeklom iz Čilea, poznatog po latino house fuziji, misterioznog njemačkog DJ-a Claptonea, čiji je identitet skriven iza intrigantne zlatne maske, i još mnoge druge strane, ali i hrvatske DJ-eve.

Prvi kontingent karata rasprodan je, trenutno se karte mogu kupiti po cijeni od 240 kn preko Eventima, stoga ne propustite na vrijeme nabaviti svoju na vrijeme i postanite dijelom ovog originalnog festivala!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo