DIGNUO SVE NA NOGE / Baby Lasagna raspametio Lisinski: Tomislav Tomašević plesao u ritmu 'Rim Tim Tagi Dim'

Nakon uspješnog koncerta na "Sea Star Festivalu", Baby Lasagna je u srijedu navečer raspametio i Lisinski

29.5.2024.
20:49
VOYO logo

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, održao se ždrijeb skupina za svjetsko prvenstvo koje će se u siječnju sljedeće godine igrati u Hrvatskoj, Danskoj i Norveškoj, a Hrvatska će biti jedan od domaćina skupine u Zagrebu.

Prije plesa kuglica, prisutne je zabavio i Baby Lasagna, koji je na Eurosongu ove godine zasjao na drugom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baby Lasagna rasplesao gradonačelnika Zagreba

Mnogi prisutni nisu krili zadovoljstvo kada je Baby Lasagna izašao na pozornicu pa su tako pjevali najpoznatiju pjesmu u državi "Rim Tim Tagi Dim", a kada je pjevač krenuo s plesom i već svima poznatim pokretima rukom, osim najmlađih ni gradonačelnik grada Zagreba Tomislav Tomašević nije mogao odoljeti bez da napravi popularan pokret rukom.

Image
Foto: RTL

Čim se pojavio na pozornici mnogi su izvadili mobilne uređaje kako bi snimali trenutno najpopularnijeg hrvatskog glazbenika i obilježili povijesni trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković smješkao se dok je Baby Lasagna nastupao, a dobro su se zabavljali i ostali političari.

Image
Foto: RTL

Podsjetimo, već 8. lipnja publika će u zagrebačkom Boćarskom domu s Baby Lasagnom pjevati njegov dobro poznati hit, ali i nove pjesme koje je najavio posljednjim nastupom. Na Melodijama Jadrana zapjevat će s natjecateljem 'SuperstaraPetrom Šegedinom Pijerom s kojim sprema novu pjesmu te Tončijem Huljićem i Madre Badessom. Festival se održava od 21. do 23. lipnja u splitskoj Galeriji Meštrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POSTAO JE ZVIJEZDA /

Nakon Poljske, Baby Lasagna nastupit će u Austriji: Najavio je koncert u Beču

Image
POSTAO JE ZVIJEZDA /

Nakon Poljske, Baby Lasagna nastupit će u Austriji: Najavio je koncert u Beču

Prvog dana rujna, sprema se nastup na karlovačkim Danima piva, zatim u Poljskoj 3. i 4. rujna, a nakon toga najbrže rasprodana zagrebačka Šalata, gdje je nastup planiran za 12., 13. i 14. rujna. Pred austrijskom publikom zapjevat će 24. rujna u bečkom lokalu 'Szene' koji se smatra 'sastavnim dijelom bečkog noćnog života'.

Image
Foto: RTL

POGLEDAJTE VIDEO: Prije plesa kuglica, zaplesat će i Baby Lasagna: Uskoro saznajemo kako će izgledati put Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo